Art Manager 
Falkoner Allé 42
2000 Frederiksberg
42 53 03 51

Følg Art Manager på Facebook 

Kunstnere søges – søger du kunst?
Håndmalede skalstole, unikke rustikke plankeborde, standerlamper på krogede grene fra skoven, fabulerende billeder til væggen… Art Manager er en oase for en bred vifte af flot kunst og kunsthåndværk til hjemmet og kontoret.

Galleriet er beliggende på Falkoner Alle i hjertet af Frederiksberg, hvor den stilrene skandinaviske stil i kombination med det finurlige og ekspressive går rent ind. Her søger man det særlige, der tilfører rummet energi og personlighed.

Et nyt og anderledes koncept
Galleriet er i sig selv særpræget og energitilførende. Her søger man at samle de særegne kreationer, der risikerer at blive overset i strømmen af masseproducerede genstande, fordi de mangler en platform.

Under samme tag samles således forskellige former for kunst, der derved gøres mere tilgængeligt for alle os der har gjort det til en vane at kigge ind hos de store kæder, når vi skal genopfinde vores rum. Det er jo ikke fordi der er noget galt med de globale kæders frembringelser, men når alle fra Fåborg til Fairbanks og fra Firenze til Frederiksberg indretter sig med de samme designs, bliver verden lidt kedeligere.

Det solide og innovative håndværk
”Hos os handler det om at sætte fokus på et godt håndværk og kreative evner. Så uanset om du laver møbler, keramik, malerier, tøj, smykker eller lignende er du lige hvad vi søger”, fortæller Alexander Tao, Art Manager, der omkring sig har et stort netværk af danske og internationale kunstnere og nytænkende håndværkere.

Der er derfor altid noget nyt at betragte i galleriet, som er indrettet på en måde, hvor værker af forskellig art, fra forskellige kunstnere fremhæver hinanden. Ved at lade værkerne indgå i naturlige rammer, kan køberne danne sig et bedre indtryk af, hvordan de ville se ud i netop deres stue eller reception.

Kig ind og oplev de unikke møbler, billedkunsten og skulpturerne. Det kan også anbefales at følge Art Manager på Facebook, hvor mange af nyhederne bliver delt.

Kontakt Art Manager 


sølvpartner

Del på sociale medier