Ejendommen BUEN
c/o Landbrug & Fødevarer F.m.b.A
Axeltorv 3, 3.
1620 København V.

Følg BUEN på Instagram, Facebook og LinkedIN

Du kender BUEN
Man har ikke kørt ret meget i København, hvis ikke man har kørt under ”buen”, som har været en del af byen siden den blev bygget i 1950’erne. Siden dengang har erhvervsejendommen rummet butikker i stueetagen og masser af kvadratmeter med kontorer ovenover.
For ejendommen omfatter den 10 etager høje bygning, der rækker tværs over Vester Farimagsgade, og som giver plads til den karakteristiske bue, hvorigennem cyklister, bilister og fodgængere kan passere. I bygningen indgår også de to længer langs Vester Farimagsgade samt den lave bygning lige over for Københavns Hovedbanegård.

Arkitekterne bag byggeriet var Ib Lunding, Thorvald Dreyer, Ole Hagen og Allan Christiansen. I deres design tog de meget hensyn til bygningens spændende omgivelser, bl.a. Frihedsstøtten på Vesterbrogade overfor Hovedbanegården. Således er bygningen foran monumentet er lav, hvorved den ikke dækker for monumentet.

Midt i det hele
Med sin centrale beliggenhed og spændende historie er BUEN den dag i dag et attraktivt lejemål for erhvervsvirksomheder, der ønsker alle de mange fordele som adressen her tilbyder.

I dag er det bl.a. en velbesøgt italiensk restauration og et populært rejseselskab, der sætter liv i stueetagen, og fra de mange kontorer har man nem adgang til Frederiksberg mange muligheder.

Buen ligger også tæt på Gammel Kongevej, der er Frederiksbergs uofficielle hovedgade, med et væld af spændende butikker og hyggelige cafeer.

Skråt over for Buen ligger Tivoli, hvor fyraften kan nydes med kollegaerne, ligesom storbyens mange gode restauranter byder sig til. Kun et stenkast fra Buen ligger søerne, hvor man kan gå en dejlig tur.

Kan du forstille dig din virksomhed med denne beliggenhed, så er du meget velkommen til at tage et kig på de mange ledige lejemål her.

Buen modtog i 2014 diplom fra HOFOR Forsyningsselskab, for at opnå den bedste udnytte af energi til fjernkøling. De arbejder hele tiden på at reducere CO2 udledning i deres lokaler til leje til gavn for både miljøet og lejerne.

 

sølvpartner