Holte Vinlager
Frederiksberg Allé 28
1820 Frederiksberg C
Tlf. 33 22 00 96

De gode oplevelser
Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Holte Vinlager på Frederiksberg Allé 28 er en af de ældste butikker i Holte Vinlager-kæden. Her bliver du budt velkommen af bestyrer Christian Nielsen, som sammen med de andre ansatte gerne deler ud af deres store viden om kvalitetsvin og guider dig til det bedste vinkøb.

Mere end vin
Udover vin til både hverdag og fest byder butikken på en masse andre kvalitetsvarer. Der er blandt andet et stort udvalg af spiritus og specialøl, og du finder også specialbrændt kaffe og lækre specialiteter. Der er rig mulighed for at finde en værts- eller værtindegave eller købe noget til at forkæle din egen smagssans med.

Der er gode parkeringsforhold ved butikken, og personalet hjælper gerne med at bære dine varer ud til bilen. Har du købt stort ind (min. 36 flasker), kan du få det leveret til døren – endda fragtfrit i udvalgte områder.

Kæden Holte Vinlager
Holte Vinlager er en frivillig kæde med 17 selvejende butikker fordelt over det meste af Danmark: 8 butikker i Hovedstadsområdet, 5 på det øvrige Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland.

Holte Vinlager åbnede den første butik i 1981. Grundlæggeren af kæden er Karlin Nielsen. Efter 10 år som selvstændig købmand kombinerede han sin passion for god vin med stærkt købmandskab og ændrede sin købmandsbutik til en vinhandel: Holte Vinlager. Siden er kæden vokset til de nu 17 butikker, der alle ejes af passionerede vinelskere.

Holte Vinlagers hjemmeside kan du finde spændende informationer om vinproducerende lande, druesorter, vinhuse og meget mere. Du kan også læse gode råd om valg af vin til forskellige typer mad og finde et par lækre madopskrifter.

Besøg din lokale Holte Vinlager-butik, hvor de ansatte gerne deler ud af deres viden om god vin, og hvor du altid kan finde et godt tilbud.


sølvpartner

Del på sociale medier