Holte Vinlager
Frederiksberg Allé 28
1820 Frederiksberg C
Tlf. 33 22 00 96

De gode oplevelser
Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Frederiksberg butikken er med over 25 år på Sankt Thomas Plads en af de ”gamle” Holte Vinlager butikker. Den er en del af et ApS for de fire gamle butikker– Frederiksberg, Hørsholm, Virum og Holte.

Hvem vil du møde i butikken
Anders B. Christensen er bestyrer af butikken. Han er uddannet slagter og mangeårig butikschef i Irma. Uddannelse og erfaring betyder, at han altid står klar både med gode råd om vin og anbefalinger til kød-valget. Anders tog i 2017 den internationale og meget anerkendte vinuddannelse WSET (Wine & Spirit Education Trust).

Inden Anders kom til Frederiksberg, var han bestyrer i Holte Vinlagers butik i Køge i fem år.

Personalet består desuden af Alex Schlosser, der har over 15 års anciennitet på Frederiksberg, og Kristoffer Høyer, som har 10 års erfaring i Holte Vinlager.

Fragtfri levering
Gratis levering i Storkøbenhavn og Nordsjælland ved køb af 24 flasker

Parkering
Der er gode parkeringsforhold lige ved butikken, og vi hjælper selvfølgelig altid med at bære dine varer ud til bilen.

Kæden Holte Vinlager
Holte Vinlager er en frivillig kæde med 17 selvejende butikker fordelt over det meste af Danmark: 8 butikker i Hovedstadsområdet, 5 på det øvrige Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland.

Holte Vinlager åbnede den første butik i 1981. Grundlæggeren af kæden er Karlin Nielsen. Efter 10 år som selvstændig købmand kombinerede han sin passion for god vin med stærkt købmandskab og ændrede sin købmandsbutik til en vinhandel: Holte Vinlager. Siden er kæden vokset til de nu 17 butikker, der alle ejes af passionerede vinelskere.

Holte Vinlagers hjemmeside kan du finde spændende informationer om vinproducerende lande, druesorter, vinhuse og meget mere. Du kan også læse gode råd om valg af vin til forskellige typer mad og finde et par lækre madopskrifter.

Besøg din lokale Holte Vinlager-butik, hvor de ansatte gerne deler ud af deres viden om god vin, og hvor du altid kan finde et godt tilbud.


sølvpartner