Biblioteket Frederiksberg 
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
40 83 07 70

Foto: Jesper Thode Larsen

Følg Frederiksberg Bibliotek på Facebook 

Meget mere end bøger
”Jeg finder TV meget lærerigt. Hver gang nogen tænder for apparatet, går jeg ind i et andet værelse og læser en bog”. Sådan sagde Groucho Marx, og det er et motto, ildsjælene på Frederiksberg Bibliotek har taget til sig.

Men et bibliotek er i dag meget mere end bøger, det er en drivkraft for kultur og medborgerskab lokalt. På Frederiksberg Bibliotek kan du få både filmiske, litterære og musikalske oplevelser, foruden debatter om kultur og politik.

Et væld af tilbud
Hovedbiblioteket finder du på Falkoner Plads, men der er fire andre bibliotekslokaliteter i Frederiksberg Kommune, nemlig på Danasvej, Godthåbsvej, KU.BE og Nordens Plads.

De fysiske steder danner rammer om såvel bøger og aviser, som vi kender dem, men også en hel masse af de nyeste virtuelle tilbud. Her er bl.a. netlydbøger, e-bøger, elektroniske opslagsværker, filmstreaming og sms-historier. De fleste digitale tilbud kan du benytte hjemmefra, når blot du er oprettet som låner på Biblioteket Frederiksberg.

Foto: Jesper Thode Larsen

Et mødested
Biblioteket er et mødested med mange tilbud; her kan du kan surfe, studere, læse og låne. Du kan printe, kopiere og scanne og øge din praktiske viden om computere. Går du i skole, gymnasiet eller på en ungdomsuddannelse, kan du få hjælp i lektiecafeen. Arbejder du på en større skriftlig opgave, kan du få hjælp til litteratursøgningen af bibliotekarerne. Har dit barn svært ved at læse, kan en læsehund måske hjælpe.

Mange af tilbuddene er drevet af frivillige, som biblioteket er ’paraply’ omkring. Brætspilsklubben, IT-café, lektiecafé, læsehjælp til børn, bogbyttedag mv. er alt sammen kun muligt på grund af de mange engagerede frivillige i bibliotekets netværk.

Foto: ABW

Et skønt bibliotek
”Frederiksberg Bibliotek er et skønt sted. Det er kun for en lukket skare, primært for de som læser. Alle er velkommen, men du får mest ud af biblioteket, hvis du læser” – Oliver

”Har kommet her siden 1957 (f 49) og er altid min sikre kilde til at stille min uendelige nysgerrighed. Da jeg havde bil lærte jeg også Afdeling: DomusVista at kende – og magen til TOPintegrerende sted for alle aldre og nationaliteter af engageret personale skal man lede længe efter” – Henning

”Et skønt bibliotek” – Morten


sølvpartner