Torsdag var ikke en helt almindelig arbejdsdag for Lia Thuy Søgaard Christensen og Thomas Dose Sørensen fra Østervang Plejeboliger. Her blev de nemlig udpeget som velfærdstalenter i den årlige hyldest til unge medarbejdere i velfærdsfag, oplyser Frederiksberg Kommune.

Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen (C) ønskede allerede onsdag de to medarbejdere tillykke, og han er begejstret for deres indsats og for den anerkendelse, de har fået:

”Lia og Thomas gør en forskel hver eneste dag for de ældre, og det kan jeg ikke takke dem nok for. De kombinerer tårnhøj faglighed med hjertevarme og engagement, og alle omkring dem – ældre såvel som kolleger – har glæde af deres indsats. Jeg var så glad for at møde dem inden den store hyldest for at takke dem på hele byens vegne. De viser, at det ikke kun er hænderne, der er varme på Frederiksberg, det er hjerterne også,” siger han.

Lia Thuy Søgaard Christensen blev nomineret og valgt som velfærdstalent for sin høje faglighed, sin evne til at lære fra sig som praktikvejleder samt sin evne og lyst til at tilegne sig ny viden.

Thomas Dose Sørensen blev nomineret og valgt for sin ansvarlighed og høje faglighed, for sit behagelige væsen, for sin evne til samarbejde og for sin indsats som arbejdsmiljørepræsentant.

Hyldesten sker virtuelt. Læs mere her.

Foto: ABW