Du skal prioritere indretningen af din stue, da du bruger meget tid her. Efter en lang arbejdsdag er det rart at have en god sofa, som du kan sætte dig i og slappe af.

Desuden kan du opholde dig i din stue sammen med dine gæster, hvor I kan vende hele verdenssituationen. Du skal derfor sørge for, at du føler dig hjemme i din stue ved at skabe en hyggelig stue.

Sofa
De fleste har en sofa i deres stue, da det er her, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear, mens du ser fjernsyn. Du skal derfor kigge på en sofa, som noget at det første til din stue. En sofa fylder meget, og det er vigtigt, at du finder den rette placering til sofaen i rummet.

Inden du tager ud for at kigge på sofaer, kan det være en god ide, hvis du tænker over, hvilken type sofa du går efter. Derved kan du gøre søgningen kortere og mere specifik. Når du tænker over typen på sofaen, skal du samtidig sørge for, at du finder de rette mål. Hvad har du plads til i stuen?

Efter du har fundet den rette sofa, kan du kigge på sofabord. Det er godt at have et sofabord, da du derved har et bord, hvor du f.eks. kan stille din kaffe. Det er en god ide at tage højde for designet på din sofa, så du kan finde et sofabord, som passer til dette design.

Opbevaring
Det kan være en god ide at finde opbevaring til din stue. Du kan finde en masse forskellige typer af opbevaring, som passer til resten af din stue. På markedet er der både funktionelle og flotte opbevaringsmuligheder, da du både kan vælge mellem reoler og skabe. Hvis du er i tvivl om, hvad du søger, kan du finde inspiration på nettet, da du her også kan se, hvordan andre vælger at indrette deres reoler og skabe i deres stue.

Inden du tager ud for at kigge på sofaer, kan det være en god ide, hvis du tænker over, hvilken type sofa du går efter. PR-foto.