Axeltorv Regnskab & Revision
Axeltorv 6, 4. th.
1609 København V
Tlf. 71 44 22 35
kontakt@atregnskab.dk

Erfaren rådgiver
Få minutters gang fra Hovedbanegården midt i storbyens pulserende liv, finder du Axeltorv Regnskab & Revision. Axeltorv er kendt for Paladsbiograferne, og herfra kan man kigge over til Tivolis hovedindgang. Torvet, der oprindeligt blev anlagt i 1917, er opkaldt efter Biskop Absalon, grundlæggeren af København, hvis danske navn var Axel.

På Axeltorv 6 sidder erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med økonomistyring, bogføring og regnskab, selskabsstiftelse, forretningsudvikling og ejendomsadministration.

Hjælp i den kritiske startfase
Axeltorv Regnskab & Revision blev stiftet i 2015, men bygger på mange års erfaring indenfor revision, regnskab, virksomhedsrådgivning og iværksætteri.

Medarbejderne, som er fordelt på kontorer i Hillerød og Vejle, foruden hovedsædet i København, kendetegnes ved en passion for entreprenørskab, og blandt kunderne er således primært små og mellemstore virksomheder. De får bl.a. hjælp til opbygning og drift i den meget kritiske startfase i en virksomheds liv.

Hos Axeltorv Regnskab & Revision er du sikret en professionelt drevet økonomifunktion, så du kan koncentrere dig fuldt ud om forretningen.

Ove Andersen

Forretningsforståelse
I spidsen for firmaet står Ove Andersen, HD ( R), der har over 30 års erfaring som statsautoriseret revisor. Udover at udarbejde regnskaber, rådgiver Ove kunderne om økonomistyring, selskabsformer, skat og meget mere.

Stor erfaring kombineres med effektive processer og en stærk IT platform. Det gør det muligt for Axeltorv Regnskab & Revision at tilbyde gode løsninger til meget konkurrencedygtige priser, hvilket er guld værd for iværksættere. Medarbejderne har hver deres branchespecialer, så du kan få en løsning, der er skræddersyet dig.

I modsætning til store revisionsfirmaer, som selv kan være præget af det bureaukrati, som de hjælper kunderne med at overkomme, møder du hos Axeltorv Regnskab & Revision den entreprenørånd, som alt iværksætteri er baseret på.

Kunderne siger…
“Hvis du skal starte en virksomhed op, og har brug for en professionel, venlig og uhyre kompetent partner, så er Axeltorv Regnskab & Revision bare perfekt. Den nemmeste måde at sige det på er, at du siger, at du vil lave din virksomhed. Herefter kan nu nøjes med at svare på spørgsmålene, og så i øvrigt koncentrere dig om din egen virksomhed. De har været afgørende vigtige for os” – Livlinen

“Axeltorv Regnskab & Revision har fra det første møde, givet os en følelse af tryghed og en frihed til at bruge vores tid konstruktivt, på det vi er gode til. De har gang på gang bekræftet os i, at vores valg har været det rigtige. De har stået ved vores side gennem alle de udfordringer man oplever som som nystartet virksomhed” – Giorgi & Hein

“Axeltorv R&R kan varmt anbefales! Jeg er ovenud tilfreds med den hjælp jeg modtager. Meget kompetent rådgivning, der er altid et fyldestgørende svar parat til mine spørgsmål. Høj ekspertise, meget tillidsvækkende!” – Tune Dyreklinik

Kontakt Axeltorv Regnskab & Revision for et uforpligtende tilbud.


sølvpartner

Del på sociale medier