Crazy Company
Falkoner alle 16
2000 Frederiksberg
33 26 20 40
susannebernth@hotmail.com

Følg Crazy Company på Facebook 

Åbningstider
Mandag – fredag: 11-18
Lørdag: 11-15

Skønhed og hjerterum
Crazy Company er en tøjbutik med mange års erfaring i at forene det praktiske med det fabelagtige. Det pyntede og blomstrede kombineres med det rå og rustikke i nostalgiske looks, der vækker minder om Yvonne fra Olsen Banden og andre sprøde skikkelser fra Mad Men-æraen tilbage i 1950erne og op mod 70erne. Det er en æra, der i dag har sat sit nærmest permanente præg på modebilledet, og hos Crazy Company forstår man at blive ved med at holde looket nyt og friskt.

Det har nemlig altid været Crazy Companys koncept at have de specielle ting, som man ikke finder på ethvert gadehjørne. Udvalget er bredt med noget for enhver smag, uanset om du er til det storblomstrede og storbarmede Yvonne-udtryk eller det mere diskrete og stilrene kontorlook.

Sublim service
Udover sit store sortiment er Crazy Company kendt for sin sublime service. Her får du hjælp til at finde lige kjolen, sættet eller tilbehøret til dig, den gode gave, den særlige lejlighed, eller lige den ting der sætter prikken over i’et og opdaterer din garderobe. Her finder du kjoler, nederdele, bluser, sko, hatte, smykker og meget mere. De mange forskelligartede og lækre varer suppleres af en skøn stemning i indretningen og den smilende betjening.

Det er kort sagt en oplevelse at handle her, hvor man samtidig er så godt som sikret imod fejlkøb. Mærkerne er nemlig nøje udvalgt, til at alle der kigger ind kan finde noget klædeligt. Crazy Companys designs er ofte retro i udtrykket, men materialer og snit er topmoderne og syet til at sidde smukt på alle kropstyper.

”Min yndlingsbutik”
”En sjælden særlig butik, med alle de kjoler og sko samlet på et sted, som man går og drømmer om, hvis man ikke har lyst til at ligne alle andre – men gerne vil have både kvalitet, stil og ikke mindst personlig smag” – Tina

”Elsker at komme på besøg i butikken. Personalet er søde og hjælpsomme og ikke mindst ærlige. Uanset om man vil købe eller blot kigge” – Betina

”Skøn butik med fede kjoler, tasker, sko og støvler. Supersød og hjælpsom indehaver” – Kirsten

”Min yndlingsbutik. Elsker deres tøj, stemningen, altid supergod og personlig betjening” – Berit

Kontakt Crazy Company


sølvpartner

Del på sociale medier