Sct. Pauli
Danas Plads 9
1915 Frederiksberg C
26 22 33 44

Følg Sct. Pauli på Facebook

Følg Sct. Pauli på Instagram

Åbningstider: 
Hver onsdag fra kl. 14 til 18.
Ellers efter aftale.

Prikken over i’et
Leder du efter blikfang til din bolig eller dit kontor? Lige den fine ting, der har X-factor, som gør at du føler dig hjemme og gør det rart at have gæster? Så går du ikke forgæves hos Sct. Pauli – en vintage og retro antikbutik med fokus på boligindretning. I hjertet af Frederiksberg, på Danas Plads, finder du den hyggelige butik, hvor der altid er noget nyt at kigge på, først og fremmest et stort udvalg af originale gamle plakater.

Pragtfulde plakater
Indehaver Pauli Johannes Nielsen køber gamle plakater fra eksempelvis dødsboer, biografer, spillesteder, rejsebureauer og privatsamlere. De er rasende populære, så har du en enkelt plakat eller en større samling, som bare ligger og fylder, så tøv ikke med at kontakte Pauli. Du får med sikkerhed en god pris.

Det var aldrig meningen, at de gamle plakater skulle hænges op i en stue. De fleste gamle plakater har været brugt i reklameøjemed og er derfor designet til at fange øjet, mens man går eller kører forbi i høj hast. Det giver nogle flotte æstetiske udtryk, som passer som hånd i handske til en moderne boligindretning, hvor kontrastfyldte komponenter helst skal pege både frem og tilbage i tiden.

Typisk blev de gamle plakater trykt i små oplag, hvilket gør den til eftertragtede samlerobjekter i dag. Samtidig sikrer et plakatkøb hos Sct. Pauli, at din boligindretning bliver unik, for ligesom to damer helst ikke vil have den samme pels på til en reception, er der heller ingen der ønsker at ens hjem ligner en udstilling i et varehuskatalog. En del af de mest ikoniske gamle plakater bliver i dag genoptrykt, fordi efterspørgslen er så stor, men hos Sct. Pauli fører man kun originale plakater

Rendyrket retro
Foruden plakater fører Sct. Pauli gamle emaljeskilte og reklameeffekter, der kan pryde dine vægge, eksempelvis lysskilte, som man ikke finder andre steder. Her er også et fint udvalg af designmøbler, keramik og stentøj og meget mere.

Her finder du de lækreste møbler af palisander og teak, som havde sin storhedstid i 1950erne og 1960erne – en epoke, der har bidt sig fast designmæssigt i det 21. århundrede. Chatoller, kommoder, skænke, borde og stole i denne stilart signalerer både hygge og historiebevidsthed. Og så er møblerne typisk både flotte og funktionelle. Hos Sct. Pauli finder du møbler designet af bl.a. Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Finn Juhl, Kaare Klint og Poul Kjærholm.

Kontakt Sct. Pauli 


sølvpartner

Del på sociale medier