Balie Balie
Godthåbsvej 34
2000 Frederiksberg
24 25 47 67

Følg Balie Balie på Facebook

Åbningstider
Webshoppen er åben 24/7 – 365 dage om året

Forretningen på Frederiksberg har åbent:
Tirsdag – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 14:00

”Så mange fede ting til boligen”
Sådan lyder det i en af de mange fine anmeldelser på Balie Balies facebookside, og det er da også virksomhedens nedskrevne filosofi at ”forhandle lækre, unikke, smukke, funktionelle produkter af høj kvalitet”. Varernes høje kvalitet matches af serviceniveauet, og flere positive kommentarer på de sociale medier vidner om, at kunderne altid er hjerteligt velkomne til at gå på opdagelse i butikken eller ringe og stille alskens spørgsmål, for indehaver Sandra Krogsbøll og hendes dygtige medarbejdere har et indgående kendskab til alle deres nøje udvalgte produkter.

Balie Balie har både små og meget store genstande i sortimentet, så levering er et kapitel for sig. Forretningen tilstræber altid at finde den bedste, hurtigste og billigste fragtløsning, da det, som de selv udtrykker det, ”er ulideligt at vente på et møbel man ikke kan leve uden” .

Social ansvarlighed
Balie Balie får leveret varer fra flere end 30 forskellige leverandører fra hele verden, bl.a. Ægypten og Bangkok, hvor Sandra handler med kreative kvinder, der har fået mikrolån til at starte forretninger. I butikken på Godthåbsvej finder man f.eks. produkter der er lavet af genbrugsaluminium. At Balie Balie kerer sig om miljøet ses også i deres genbrug af emballage. “Vi får så meget pap hjem hver dag som egentlig bare skal smides ud, men hvis vi kan bruge det til at sende de solgte varer til kunderne, så gør vi det. Hvorfor skal vi pakke varerne ind i nye æsker, når vi kan genbruge,” siger Sandra, der skriver alle kvitteringer i hånden, så kunden får en mere personlig betjening.

Et sted hvor man har lyst til at blive
Sandras forretning blev oprindeligt etableret i Herlev i det gamle smedjeværksted, men flyttede i foråret 2018 til Frederiksberg. Lokalerne på Godthåbsvej er perfekte til formålet, og det var ganske få ændringer der skulle til, før virksomheden kunne flytte ind. Butikken er yderst smagfuldt indrettet, og der findes noget til enhver pengepung. Der er hyggeligt, og det er et sted man har lyst til at blive. Du kan også nyde en kop kaffe, imens du går rundt og ser på alle de lækre ting.

Bruge, dufte, mærke
Balie Balies ejer er uddannet designteknolog og kom ind i branchen ved en tilfældighed; hun skulle ud og købe en skænk, talte med ejeren og luftede en masse ideer hun havde. Det endte med, at hun blev headhuntet til den butik og har siden udviklet sit eget brand. Sandra køber kun varer hjem som hun står inde for hundrede procent, og som hun siger, så har hun både prøvet at bruge, dufte og mærke ved alle produkterne.

Dét vækker glæde os kunderne, der har en masse godt at sige om Balie Balie på Facebook…

”Lækre møbler, lamper og andre spændende ting og sager. Supersøde medarbejdere og fantastisk god service” – Franck

”Superlækkert skab jeg har fået til min salon, og en fantastisk personlig service” – Majken

”Jeg var i sidste uge inde og besøge deres fine showroom, med så mange lækre ting. Og blev mødt af det sødeste personale, som bød på kaffe og en sludder” – Sarah

”De havde bare SÅ mange fede ting til boligen…” – Lisbeth


sølvpartner

Del på sociale medier