Er du Brødflov? Det behøver du ikke være ret længe, for efter et besøg i det hyggelige konditori på Falkoner Allé 36 kan du blive godt mæt og få slukket kaffetørsten.

Der er absolut ingen tvivl om, at brødflov er et konditori der kun sælger kvalitet, for hele butikken emmer af hygge og duften af nybagt brød, og med et imødekommende smil, så snart man træder ind af døren. “Hej, hvad kan vi hjælpe dig med i dag” sagt med et dejligt smil og hurtig betjening. Du bestemmer selv om det skal være ‘To stay’ eller ‘to-go’.

Brødflov bruger dansk stenformalet fuldkorn fra det biodynamiske mølleri Aurion i Nordjylland, Brasiliansk ristet kaffe fra mikroristeriet Estate i Rødovre, Dansk kød fra Holbæk slagteren, Vestjysk smør

Den lille pige havde svært ved at vælge mellem de lækre kager.

fra Thise, Jordbær fra Ventegodtgaard i Køge, Koldpresset juice på frugt & grønt fra Aarstiderne, Pålægschokolade fra Økoladen på Møn, Æbler fra Bandholm, Gedeost fra Kirks og mange mange andre skønne øko-varer.

Som vegetar/veganer har du også mulighed for at købe en kaffe med plantemælk, alle boller og brød er veganske og det samme er deres syltetøj.  De er desuden et økologisk surdejsbageri,  der også har butikker beliggende på Christianshavn Torv & Tivoli Food Hall.
Dit Frederiksberg var på besøg og skulle da også smage på lidt af de mange fristelser.  Vores fotograf købte en lille kage med hindbær og chokolade og redaktøren nuppede en kernebolle med solbærsyltetøj sammen med velsmagende cafe latte og en kop te med mintsmag.  Tilfredsheden var at spore hos dem begge – største problem var at vælge, for der er så mange lækre kager, sandwich, brød og boller at vælge imellem, at hvis øjnene kunne løbe i vand, så gjorde de det.
Vil du vide mere, så kan du læse mere på deres hjemmeside her.  Ellers følg med på deres side og få alle nyhederne først.