Foto: Anne Beth Witte

La Bonne 
Smallegade 39
2000 Frederiksberg
42 90 10 25
info@labonne.dk

La Bonne på Facebook 

69 m2 af Paris
Okse tyndsteg sous vide, blødt som smør fra Provence, hindbær-vinaigrette, suprême glaze kogt på alskens friske grønsager fra torvet, smørbagte kantareller, blomkål, gulerødder og perleløg sukkerstegt i mørkt rørsukker tilsmagt med fransk smør… bon appetit.

Hver uge tilbyder La Bonne – et lille stykke af Paris på Frederiksberg – en ny lækker fransk ret. Fransk køkken når det er bedst; enkelt, uprætentiøst, fyldt med smag, baseret på de bedste råvarer og rigeligt smør. Du får ikke bare et stykke af Paris på din tallerken, men også i form af den stemning, som stedet summer af.

Bliv en del af familien
Kunstneren Henrik Elnegaard har udsmykket restauranten, og det er faldet uhyre heldigt ud, på én gang stilrent og hyggeligt. Intet på menuen eller i indretningen af restauranten er overladt til tilfældighederne. Med det samme man træder ind ad døren, mødes man af gæstfrihed, sød og smilende betjening. Også dér skiller La Bonne sig ud fra mængden af spisesteder, hvor der ikke altid er overskud til at tale med gæsterne.

For Carsten Vinding, der ejer cafeen med sin hustru Pop, er La Bonne også en kærlighedserklæring til Frederiksberg. De har haft cafeen i halvandet år, og ser den som deres andet hjem. Sammen har de en søn på 6 år. De brænder begge to for Frederiksberg, og elsker deres lille sted i Smallegade, kontakten til kunderne og de øvrige forretningsdrivende i området.

Fuldstændig fabelagtigt fransk
Hver tirsdag kører Carsten på torvet og handler ind til weekenden, hvilket han ser frem til. ”Jeg har nok altid været frankofil,” siger han, og det skinner i den grad igennem, når der hver torsdag, fredag og lørdag er lokale franske egnsretter på menuen til behagelige priser. Det er et kæmpe tilløbsstykke, og man skal bestille bord i god tid.

Flere gange om året arrangeres levende musik.

O la la
La Bonne får gode anmeldelser på sin Facebookside – vi bringer her et lille udpluk:

”Jeg har aldrig været i Paris, men det her sted emmer af atmosfære og service er helt i top. Anbefalinger går på frokostbræt med hønsesalat… fantastisk og så selvfølgelig et godt glas vin til.” – Jeffrey

”Superhyggeligt sted og rigtig god service. Dejlig mad og vin.” – Karina

”Dejligt sted med god og spændende mad, øl og vin. Dejligt personale med et smil på læberne og dejlige lokaler.” – Peter

”Tak La bonne for at I sørgede for vi havde en superhyggelig 2 års bryllupsdag. Dejlig mad, hyggelige omgivelser og sødt personale. Kan klart anbefales.” – Casper


sølvpartner

Del på sociale medier