BALIE BALIE er en webshop med tilhørende butik beliggende på Frederiksberg, som altid på udkig efter unikke vare og håndplukker det bedste til deres kunder.

Balie Balie har både små og meget store genstande i sortimentet, så levering er et kapitel for sig. Forretningen tilstræber altid at finde den bedste, hurtigste og billigste fragtløsning, da det, som de selv udtrykker det, ”er ulideligt at vente på et møbel man ikke kan leve uden”.

Balie Balies ejer er uddannet designteknolog og kom ind i branchen ved en tilfældighed; hun skulle ud og købe en skænk, talte med ejeren og luftede en masse ideer hun havde. Det endte med, at hun blev headhuntet til den butik og har siden udviklet sit eget brand. Sandra køber kun varer hjem som hun står inde for hundrede procent, og som hun siger, så har hun både prøvet at bruge, dufte og mærke ved alle produkterne.

Vil du vide mere om butikken, så læs mere på Dit Frederiksberg’s partnerside eller gå direkte til den spændende webshop eller måske skal du bare besøge butikken på Godthåbsvej 34.