Håndmalede skalstole, unikke rustikke plankeborde, standerlamper på krogede grene fra skoven, fabulerende billeder til væggen… Art Manager er en oase for en bred vifte af flot kunst og kunsthåndværk til hjemmet og kontoret.

Galleriet er beliggende på Falkoner Alle i hjertet af Frederiksberg, hvor den stilrene skandinaviske stil i kombination med det finurlige og ekspressive går rent ind. Her søger man det særlige, der tilfører rummet energi og personlighed. Galleriet er i sig selv særpræget og energitilførende. Her søger man at samle de særegne kreationer, der risikerer at blive overset i strømmen af masseproducerede genstande, fordi de mangler en platform.

Under samme tag samles således forskellige former for kunst, der derved gøres mere tilgængeligt for alle os der har gjort det til en vane at kigge ind hos de store kæder, når vi skal genopfinde vores rum. Det er jo ikke fordi der er noget galt med de globale kæders frembringelser, men når alle fra Fåborg til Fairbanks og fra Firenze til Frederiksberg indretter sig med de samme designs, bliver verden lidt kedeligere.

Vil du vide mere, så læs mere her eller kig forbi Falkoner Allé 42.