Er du en fan af gin eller kender du en vaskeægte ‘Vesterbroer’, som skal have en god og lokal flaske, så må du da bare vide mere om denne nye flaske, som er lavet på Vesterbro samt navngivet herfra, nemlig Ejderstedgade Gin.

I 2016 lancerede Copenhagen Alcohol deres første spiritus CpH Vodka, som efterfølgende har fået stor anerkendelse i Danmark – dette er ikke uden grund, da den i 2018 vandt dobbelt guld i blindsmagning i San Francisco. Copenhagen Alcohol har nu lanceret deres første gin. Den er selvfølgelig destilleret på CpH Vodka.

Den er produceret i Danmark på økologiske råvarer og indeholder følgende 5 botanicals: enebær, rosenblade, lavendelblomst, ingefær og lakridsrod. Duften har et delikat strejf af enebær og lakridsrod. Smagen er let krydret med noter af lavendel, ingefær og lakrids. De anbefaler den til Gin og Tonic, hvor den kombineres med Fever-Tree Indian Tonic, agurk skive og et kværn sort pepper. Ja tak, siger vi bare.

Du kan bestille flasken lige her. Du kan følge med på Ejderstedgade Gin’s Facebookside her eller også tjekke Copenhagen Vodka ud lige her. Du kan også læse mere om virksomheden på Dit Frederiksberg’s partnerside her.