CPH Vodka
v/ Dennis Jensen
info@cphvodka.com
28 89 88 22

Følg CPH Vodka på Facebook 

Følg CPH Vodka på Instagram 

Dobbeltguld
Med dobbelt guld ved San Fransisco Spirits Awards er CPH Vodka den nye stjerne på det danske vodkamarked, og nu er flasken også ankommet til Frederiksberg.

Stifter og ejer Dennis Jensen har allieret sig med Daniel Heinze, professionel bokser hos Mogens Palle og Brian Nielsen. En skade har sat Daniels boksekarriere på pause, hvor han er gået ind i iværksætteri. Dennis Jensen er 30 år gammel og bosat i hovedstaden, hvor virksomheden også drives fra. Konceptet er understøttet af familie og venner, men Dennis varetager selv alle dele af virksomheden.

Danskproduceret vodkabrand
CPH Vodka er søsat efter flere års interesse og passion for kvalitetsspiritus, hvor kvaliteten måles på både smag og design. Målet har fra starten været at lave et stærkt danskproduceret vodkabrand baseret på danske råvarer, hvor smagen skulle være verdensklasse. Resultatet er et kraftigt udtryk, fed og karakterfuld mundfylde og en aromatisk krydret finish.

CPH Vodka ønsker at producere en kvalitetsvodka, som både smagsmæssigt og visuelt repræsenterer Danmark. At der er tale om en medaljevindende vodka, viste Dennis, da han tog chancen og deltog i San Fransisco World Spirits Competition 2018. Her vandt CPH vodkaflasken en double gold medal for sin smag i en blindtest, der har denne definition: Awarded to the very few entries that receive a Gold medal rating by all members of the judging panel; these are among the finest products in the world.

Kvalitet i indhold og form
Ingredienserne er hvede, malt og byg. Designmæssigt står vodkaen for et enkelt skandinavisk udtryk – sandblæst og uden klistermærke. Alkoholprocenten er på 44 %. Vodkaen er destilleret seks gange og er blevet koldfiltreret nænsomt. Det endelige produkt er resultatet af et tæt samarbejde mellem Dennis og et lille dansk destilleri (Braunstein). Produktionen er et begrænset oplag, idet der kun laves 1200 flasker ad gangen. Det kunne lyde som om det er til en pris, hvor mange står af, men flasken koster kun 249 kroner og kan købes flere steder her i området.

Se hvem der forhandler CPH Vodka 

Kontakt CPH Vodka

sølvpartner