Frelsens Hær Genbrug
Gammel Kongevej 85
1850 Frederiksberg C
33 22 32 85
redesign@fhgenbrug.dk

Up-cykling og vintagefund
Er du til vintage og stilbevidst genbrugstøj, så kig ind hos Frelsens Hær Genbrug på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Som navnet antyder, er der ikke blot tale om en almindelig genbrugsbutik, men om up-cycling af tøj doneret til genbrug. Butikken sælger også vintagetøj, så der er rig mulighed for at gøre nogle gode fund til garderoben.

På adressen findes udover butikken selve systuen, hvor al design og produktion foregår. Butikkens eget brand hedder Salvation Army Redesign CPH, og der produceres tøj og accessories til både voksne og børn.

Håndværk og unika designs
I systuen sidder de dygtige designere og syer genbrugstøjet om til fede nye designs, der afspejler gadebilledets forskellighed. Det enkelte stykke tøj bliver syet om og opgraderet med lækre detaljer og snit eller får en helt ny funktion; et par gamle cowboybukser bliver måske til en taske, en nederdel til en skjorte og lignende. Måske finder du noget, der matcher en trend i tidens mode, men der er endnu bedre mulighed for at finde noget, andre ikke lige har eller bare kan gå ud og finde i de gængse tøjbutikker.

For mange er god stil mere forbundet med at have en fed, individuel stil, der afspejler én selv, fremfor at gå i masseproduceret tøj, der ligner alle andres og skal skiftes hver sæson, når moden skifter. Tiden trend er mere, at man finder sin helt eget udtryk, hvor man mixer gammelt og nyt, mærkevarer og unika designs. 

Forkæl dig selv med god samvittighed
Tøjindustrien er en af verdens helt store kilder til forurening, så der er god grund til at købe genbrugstøj. Salvation Army Redesign CPH er Frelsens Hærs bidrag til, at forbrugerne har mulighed for et alternativ til den gængse Køb-og-smid-væk-kultur og købe stilbevidst tøj med god samvittighed. Man kan også gøre en god gerning og donere sit gamle tøj til designerne og regne med, at de får noget fedt og funktionelt ud af varerne. En hullet striktrøje, en plettet skindjakke eller andet kan blive en del af lige det stykke tøj, du eller andre lige står og mangler.

Alt overskud går til Frelsens Hærs arbejde med udsatte i Danmark.

Det siger kunderne
”Virkelig fede redesignede produkter uden sammenligning! Topprofessionelt håndværk – butikken er virkelig et besøg værd. ” (Isabella Rasmussen)

”Er vild med redesign produkterne! Vildt fede tasker og punge af genbrugslæder. Fik lavet en stor weekendtaske efter eget behov. Super service.” (Ulla Kristine Brandt)

”Fantastisk lækker butik, så pænt og ordentligt med kvalitetstøj til fine priser, var hele turen værd. Kan anbefales at besøge. ” (Bettina Gundolf)

”Fin butik. Fantastiske tasker. Et godt koncept. ” (Ruth Larsen)

sølvpartner