CrossEyes Frederiksberg
Godthåbsvej 6
2000 Frederiksberg
53 89 04 41
frederiksberg@crosseyes.dk

Book en synsprøve

Følg CrossEyes Frederiksberg på Facebook 

Åbningstider
Mandag – fredag: 10 – 18
Lørdag: 10 – 15

Nytænkende optiker på Frederiksberg
CrossEyes er en innovativ dansk optikerkæde med butikker i ind- og udland. Det er en kæde, der skiller sig ud ved bl.a. at kombinere skandinavisk hygge og kvalitet i såvel indretning som produkter.

På Frederiksberg finder du CrossEyes på Godthåbsvej 6, der 1. februar 2018 blev overtaget af Kim Olsen og Martha Schultz. Den store, lyse butik har højt til loftet, og optikerne møder kunderne med et tilsvarende højt humør – og gerne en kop god kaffe.

Du kan altid få en gratis og uforpligtende synsprøve og en grundig vejledning i mulighederne. Udover at optimere dit syn lægger CrossEyes vægt på rådgivning om pasform og stil. Her får du klart svar på, om brillens form og farve klæder dig, eller om du bør vælge en anden model. Og CrossEyes har masser af valgmuligheder. Her er hundredevis af forskellige, speciallavede briller, som sikrer, at alle kan finde briller, der passer til udseende og personlighed. Her er stel i alle stilarter og altid noget nyt at komme efter.

Knivskarpe priser
Det der først og fremmest adskiller CrossEyes fra andre danske brillekæder er priserne. Mange brillebrugende danskere har med tiden udviklet en sund skepsis overfor brillepriser, især når de sammenligner med priserne i udenlandske butikker: Kan det nu også passe, at optikerens fortjeneste skal være så stor?

CrossEyes kører med faste lave priser, som er alt inklusive. Prislisten er enkel og overskuelig, uden skjulte gebyrer. Som forbruger ved du således, hvor du står, allerede inden du går ind i butikken, og du bliver ikke overvældet af de mange tekniske salgsargumenter.

Klassisk eller med kant
For at kunne leve op til sine lave og gennemsigtige priser designer CrossEyes mange stel selv, ligesom de bruger almindelige mennesker som modeller. Det er brillekunderne selv der præsenterer brillerne på forretningens store fotostater, for som optikerne selv siger det; ”kunderne er vores bedste ambassadører”.

Briller skal ikke kun være funktionelle, men også understrege din personlighed og stil. Stadig flere modeskabere designer af samme grund briller, og CrossEyes får således hele tiden nye designs med inspiration fra hele verden – altid med kvalitetsglas, hvad end du skal brug enkeltstyrkeglas, flerstyrkeglas eller farveskiftende glas.

Du finder både klassiske stel og briller med kant. Holdbarheden er i højsædet med materialer som træ og acetat, metal og titanium.


sølvpartner

Del på sociale medier