Begivenheder

Andre nyheder

Middellevetid, graf: DST

Middellevetiden stiger fortsat – se hvordan den er i dit område

Middellevetiden udvikler sig fortsat positivt og er nu 79,3 år for mænd og 83,2 år for kvinder. Siden sidste år er der sket en stigning på 0,31 år for mændene og 0,27 år for kvinderne. For begge køn er middellevetiden stort set steget uafbrudt siden starten af 1990’erne. Stigningen har dog været størst for mændene

Klip får bilister til at droppe mobilen

Klip får bilister til at droppe mobilen

Nu viser en undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension, at klippet har påvirket mange bilister. Næsten syv ud af ti bilister, der før lovændringen brugte deres mobil håndholdt under bilkørsel, siger, at de har ændret adfærd efter lovændringen.

Forårsloppemarked

Forårsloppemarked

KU.BE er tætpakket med børnefamilier, så er her en god chance til at rydde ud gammelt tøj, legetøj og andre ting, der kan trænge til en ny ejer når forårsloppemarked åbnes op d. 28 marts 2020.

Indstil kandidat til Columbusæg 2020

Indstil kandidat til Columbusæg 2020

Columbusægget er en pris, som synliggør og påskønner de medarbejdere inden for børne- og ungeområdet, som gennem helt særlige indsatser er med til at skabe gode resultater for borgerne på Frederiksberg. Du har indtil d. 21. april mulighed for indstille medarbejderen eller en gruppe af medarbejdere til at modtage årets Columbusæg.

Den Lille Kulturnat

Den Lille Kulturnat

For anden gang byder Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med andre frederiksbergske kulturaktører indenfor til en magisk kulturnat for børn og deres voksne d. 13 marts 2020.

Bartendere søges

Bartendere søges

Frederiksberg Bryghus & Destilleri skal bruge flere bartendertjenere, da de åbner en ny kombineret bar og restaurant, og skal bruge DKs flinkeste, udadvendte og mest servicemindede personale! Ansøgningsfrist d. 20 februar 2020.

Haveloppe og plantemarked

Haveloppe og plantemarked

Så er det atter tid til havelopper og plantemarked, som Haveselskabet Frederiksberg afdeling holder d. 2 maj 2020 i haven. Det er bare med at få sat kryds i kalenderen og gøre dig klar til naturens mange smukke fristelser og meget mere til din have.

Foto: Strøm Skøjtedisko: Kasper Marott + Amanda Baun

Strøm Skøjtedisko

Strøm er tilbage med sæsonens sidste skøjtedisko, når Kasper Marott og Amanda Baun giver den gas på Skøjtebanen, Frederiksberg Runddel d. 29 februar 2020.

Nyt og mere sikkert Unilogin indføres

Nyt og mere sikkert Unilogin indføres

Unilogin anvendes af børn og voksne som en samlet indgang til den digitale skole, når man skal logge ind på samarbejdsplatformen Aula og digitale læremidler.

Foto: Petitfour.dk‎ - Stort Eclair Event

Stort Eclair Event – skal du med?

Petitfour.dk på Pile Alle 21 inviterer dig hermed til et stort Eclair Event lørdag d. 21 marts 2020. Det er slet ikke dårligt, for der er også 10 % på alt i butikken denne dag.