Kommunikationen mellem virksomheder og det offentlige er i dag digital, og det kan være svært at finde rundt i de mange selvbetjeningsløsninger. Derfor kan virksomheder og foreninger få it-hjælp på Biblioteket Frederiksberg.

Pressefoto: Biblioteket Frederiksberg

Det er slut med papirblanketter, konvolutter og frimærker, når virksomheder og foreninger skal indberette moms, ændre virksomhedsoplysninger eller sende en faktura til en offentlig myndighed. Skiftet fra papir til virk.dk kan være udfordrende for mange mindre virksomheder og foreninger.

“Det er ikke alle, der er helt fortrolige med eller er klar over de digitale muligheder. Derfor tilbyder vi hjælp til virksomheder og foreninger i at kommunikere digitalt med det offentlige”” siger Mette Hein, som arbejder med læring og digitalt medborgerskab på Biblioteket Frederiksberg.

På Frederiksberg Hovedbibliotek kan virksomheder og foreninger få hjælp til NemID medarbejdersignatur, oprette eller lukke en virksomhed og indberette moms. Der er også hjælp at hente til at aktivere den digitale postkasse, sende elektroniske fakturer eller skifte NemID administrator.

Man bestiller en tid online på fkb.dk/virkdk.