CrossEyes på Frederiksberg præsenterer nu en ny måde at købe briller på. For et fast månedligbeløb får kunderne mulighed for at leje og skifte briller lige så ofte, de ønsker – uden bindinger eller ekstra gebyrer.

Der bliver frit valg blandt alle briller i butikken på Godthåbsvej 6 med et SÆSON-abonnement hos CrossEyes. Foto: PR.

Måltidsordninger, TV-serier, tøj og transport. Abonnementsordninger skyder frem over alt, og nu kan også briller købes på abonnement. CrossEyes på Frederiksberg lancerer nemlig det unikke kundetiltag SÆSON, som skal være brilleverdenens svar på Netflix.

For et fast månedligt beløb kan man leje en brille hos butikken på Frederiksberg og skifte den lige så ofte, man vil, blandt alle briller i butikken.

– Vi kan mærke, at kunderne vil have noget nyt og anderledes. Brillemoden – og sæsonen – skifter jo hele tiden, og med abonnementsordningen kan man prøve den ene model i et par måneder, og så skifter man bare, når sæsonen eller eksempelvis ens styrke ændre sig uden at have bundet sig op i flere måneders afbetaling, fortæller ejer af CrossEyes, Søren Møller.

Hos CrossEyes på Godthåbsvej 6 er der store forventninger til SÆSON, og ifølge Søren Møller er håbet, at man kan tiltrække nye kunder, som kender til abonnementsordninger og gerne vil have speciallavede briller, uden at det skal koste det hvide ud af øjnene.

– Vi forventer, at vi kan ruske lidt op i brillebranche og måden briller købes og sælges. Vi vil gerne være den brillebutik folk kender med specialdesignede briller i høj kvalitet, og så vil SÆSON være et tiltag for de forbrugere, som i forvejen kender til abonnementsordninger og har taget dem til sig, siger Søren Møller.

Prisen for et SÆSON-abonnement starter ved 195 kr. om måneden for en enkeltstyrkebrille.

CrossEyes på Frederiksberg er en del af CrossEyes-kæden, som er et dansk brillekoncept med egne speciallavede designs samt fokus på gennemskuelige priser på briller. Virksomheden blev etableret i 2010 og har i dag 9 butikker fordelt over hele Danmark. Læs mere på www.crosseyes.dk