Ja, de kalder det en butik, men det er det jo faktisk ikke helt rigtigt. I hvert faldt ikke i ordets oprindelige forstand. Butikken kan bedre beskrives som et afhentningssted for varer leveret af grossister, som ikke har deres egen forretningslokaler. Men som har en masse overskudsvarer, de gerne vil afsætte.

Du skal på forhånd redde en lykkepose med indhold fra en af grossisterne via appen, som så kan hentes i hele Too Good To Go butikkens åbningstid. Poserne vil være pakket på forhånd, så det stadig er overraskende og spændende at afhente en lykkepose.

Man kan ikke forudse, hvad der vil være i poserne fra uge til uge. Derfor varierer posernes indhold som sædvanligt, alt afhængigt af hvad producenterne har til overs.

Altså kan du redde overskudsvarer via appen, som så hentes i butikken – i stedet for at hente dem hos producenten eller forhandleren. Det er da smart!

Butikken på Frederiksberg holder lukket denne weekend, det er fordi, at interessen har været så overvældende, at lagret er helt tomt lige nu. Nye leverancer af overskudsprodukter er på vej og kan findes i appen fra søndag aften – og derefter afhentes i butikken på Nyelandsvej 21C  – mandag.

Der forventes at være åbent alle ugens dage, og arrangementer offentliggøres løbende på Too Good To Gos Facebook-side her. Du kan læse meget mere på hjemmesiden her, hvor du også kan finde en masse inspiration, læse om madspild og mange andre interessante emner.

Link til appen finder du både på Facebooksiden samt på Too Good To Go’s hjemmeside.

Foto: Too Good To Go