Lørdag d. 4. august fra klokken 12 -21  kan Stella Polaris opleves i Frederiksberg have – det er sandsynligvis den største udendørs chill-out begivenhed i verden og er opkaldt efter den lysende Nordstjerne.

Det er en gratis udendørs musikbegivenhed, der finder sted årligt i begyndelsen af ​​august. Det er en af ​​de mest populære traditioner i sommermånederne, der altid udfolder sig i byparker rundt omkring i landet og tiltrækker en stor blandet skare af alle typer og aldre.

I samarbejde med Bevæg Dig For Livet (http://bevaegdigforlivet.frederiksberg.dk/) og DGI GoPlay vil der være rig mulighed for alle børnefamilier at komme og lege med. Familieaktiviteter vil blive igangsat for alle, der vil være med, med et særligt strejf af lege der kan relateres til ”stjernen”- Stella Polaris.

Gennem familie aktiviteter, spil og lege er der mulighed for at få en god og nærværende oplevelse, der skiller sig ud fra det sædvanlige.
Go-Play står klar med forskellige aktiviteter, spil og lege, som umiddelbart igangsætter Stella Polaris publikum. Samtidig igangsætter Go-play løbende fællesaktiviteter med et større deltagerantal.
Publikum kan forlyste sig med mere end 40 forskellige aktiviteter og spil. Aktiviteter kan være – Stjernetræk, stjernebold, stjernetagfat.. Go-play har en samling af fine træ spil og rekvisitter som Topspil, Rekker-Trekker, Stigegolf, Hammerspil, Frøspil, Pendulkegler, Klimbak, Stylter, Sækkevæddeløb, mm.

Line up:
12:00 Kalle B
12:30 Henning Fuchs (DE)
13:15 Daniel Miller (UK)
14:30 Null + Void (US)
15:15 Nicka
16:00 SG Lewis (UK)
17:30 Nicka
18:00 Tiga (CA)
19:30 Lulu Rouge

Læs mere om Stella Polaris på Facebook her.

Foto: Shutterstock