Alle organisationer, foreninger, forretninger og private er velkomne til at deltage, når årets FRBDAGE løber af stablen i juni. 

I weekenden den 9. – 11. juni 2017 lægger kultur-, forenings-, og handelslivet igen kræfterne sammen og fester for hele byen til årets FRBDAGE. FRBDAGE skaber en kulturel ramme om en bred vifte af oplevelser og tilbud til både borgere og besøgende, som viser Frederiksbergs kvaliteter på en anderledes måde.

Med årets tema, Vidensbyen, sætter FRBDAGE fokus på Frederiksbergs mange studerende, iværksættere, virksomheder og foreninger, som hver især har stor viden inden for deres felt. Du kan bidrage til festlighederne som arrangør med en aktivitet, som sponsor eller du kan stille faciliteter til rådighed.

Tilmeld din aktivitet og få mere viden om FRBDAGE

Siden bliver opdateret løbende og du kan blandt andet læse om vigtige deadlines, muligheder for at søge tilskud til aktiviteter gennem Kultur- og Fritidsudvalgets puljer, downloade FRBDAGES logo og årets plakat og meget mere.

Du kan også følge FRBDAGE på Facebook.

For at FRBDAGE kan sikre, at aktiviteterne kommer med i det trykte program, skal tilmelding ske senest den 19. april 2017.