Dit Frederiksberg var på besøg i den lille hyggelige butik på Gammelkongevej 92 hvor vi blev mødt af en smilende og imødekommende Alberte der glædeligt fortalte os om butikkens historie.

O Copenhagen blev grundlagt i 2002 hvor indehaveren Tine Elgaard’s drøm var at åbne en butik med tilhørende systue, det blev heldigvis en realitet, og butikken tilbyder idag en unik kollektion i lækre farver og mønstre og hvor bl.a. silke eller silkemix bliver brugt flittigt. Der ud over findes der ofte kun en model i hver størrelse – og det er noget der er populært hos kvinderne, der er ikke noget værre end at ankomme til en festlig lejlighed hvor det viser sig, at en anden kvinde har samme kjole på – det undgår du når du shopper hos O Copenhagen.

Du finder ikke kun Tinas eget luksus Design i butikken, du kan også finde enkelte varer fra bl.a. den svenske kjoledesigner By Malina, som O COPENHAGEN er en af de eneste, der forhandler i Danmark, men du finder også smykker fra den danske smykkedesigner Talleruphus. Der ud over har butikken også et flot udvalg af fine toppe, nederdele, tasker, bælter, håndlavede hårbøjler og andre lækre items.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige til brylluppet eller gallafesten eller mangler du inspiration til det helt rigtige outfit så er er altid plads til a ose, prøve kjoler og få en personlig snak og professionel hjælp til at finde frem til det helt rigtige.

O Copenhagen har også en webshop hvor du har mulighed for at finde butikkens sortiment online. Her kan du i ro og mag sidde hjemme i sofaen og følge med i, hvilke nyheder der er kommet på hylderne.

På O Copenhagens Facebookside kan du følge med i butikkens nyheder og gode tilbud.