Har du allerede mærket yogaens helende effekt på krop og sind, og har du længe følt dig inspireret til at give den følelse og viden videre? Så er Misa Yogas skoles nye yogalæreruddannelse noget for dig. 

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Denne uddannelse henvender sig til dig der allerede har mærket virkningerne af en god yogapraksis gennem noget tid, måske taget en kort yogauddannelse, men mangler en seriøs og kvalitativ læring i at formidle det.

Uddannelsen er designet så du med det samme går i dybden med teori og øvelser, både solo, sammen med de andre aspiranter og til sidst sammen med dit eget prøvehold. Her lærer du frem for alt at undervise både store og små klasser.

Du vil opleve den energi og glæde der skabes i en gruppe af ligesindede og dygtige yogier og deres sparring, plus intensiv 1 : 1 sparring fra mig i lige præcis det du har brug for, for at kunne formidle viden og praksis om yoga til andre.

Små hold højst 8 deltagere.

Uddannelsen kører over 13 måneder og i alt 300 timers undervisning. Undervisningen er en blanding af teori og praksis, og mit mål er, at du via uddannelsen bliver en kompetent og entusiastisk yogalærer.

Undervisningen vil ligge en weekend om måneden lørdag-søndag kl 09-17

På uddannelsen arbejdes der med:
– de klassiske yogastillinger
– meditation og åndedrætbevidsthed,
– instruktion og verbale og fysiske justeringer ( hands on)
– differentieret undervisning ved fysiske begrænsninger: graviditet, rygproblemer, gigt etc.
– relevant pædagogik, fx hensigtsmæssig stemmebrug
– anatomi og fysiologi,
– afpænding
– yogafilosofi
– acro-yoga
– restorativ yoga

Efter eksamen er du i stand til at undervise med det samme. Under det sidste kvartal af uddannelsen samler du nemlig dit eget yogahold, som du underviser i over 2 måneder.

Hvad skal jeg kunne?
Du skal have fulgt et eller flere yogahold og dyrket din egen yogapraksis et godt stykke tid, og du har allerede fornemmet hvad yoga har gjort og stadig gør for dig. Måske arbejder du allerede med mennesker, og har lyst til det og til at dele ud af alt det, du lærer her på uddannelsen.

Pris for uddannelsen.
Samlet pris: kr. 29.900,- for 300 timers yogaundervisning, fordelt på et depositum på 9.900,-kr. og 8 mdr. af 2.500,-kr. Depositum dækker de sidste 4 mdr. af uddannelsen. Litteratur ca. 1500,-kr. 

For mere information, klik her. Læs mere om instruktøren her.