Frederiksberg Haves Yoga er en lille hyggelig yogaskole med en smuk beliggenhed i Haveselskabets Have. Yogaskolen lægger vægt på høj kvalitet i undervisningen og en uhøjtidelig og positiv stemning. Og det får de mange glade brugere af. 

frederiksberg-have-yoga1-kopiEn af dem er Lise, der for nyligt skulle have lavet nyt pas. Her fik hun sig en vaskeægte overraskelse:

“Da jeg skulle have målt, hvor høj jeg var, regnede jeg med, at jeg var sunket lidt siden sidst, for det gør man jo med alderen. Og derfor blev jeg meget overrasket over, at jeg pludselig var blevet 2 cm højere.

Sidst var jeg 172 cm og nu er jeg 174 cm høj. Det var samme flade sko, jeg havde på, så jeg kan kun finde den forklaring, at jeg er begyndt til yoga og har fået rettet kroppen ud og lært at rette ryggen.”

Frederiksberg Have Yoga tilbyder yoga for alle. Der kræves ingen andre forudsætninger end dem du har – udover behageligt tøj.

frederiksberg-have-yoga-2      frederiksberg-have-yoga-3

Du finder Frederiksberg Have Yoga på Frederiksberg Runddel 1.

I december kan du – udover yogaskolens normale hold – deltage i Hormonyoga og Hot Topic Yoga. Og så har du altid mulighed for at glæde en du kender med et gavekort til yogaskolen.