“Mød os”, og bliv klogere på politiets uddannelser og hverdagen i politiskjorten. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Du inviteres “indenfor” til virtuelt jobinformationsmøde, hvor Københavns Politi vil forsøge at give dig et dybere kendskab til alt fra deres optagelseskrav til karrierevejene efter endt politiuddannelse.

Til mødet vil der både være mulighed for at stille spørgsmål til politistuderende på politiets basisuddannelse, en politikadet, en studievejleder og en lokal uddannelsesleder. De har sat god tid af til spørgsmål, så gør dig gerne nogle tanker, om hvad du vil have med fra mødet, inden det går i gang. Læs mere om job, uddannelser og adgangskrav.

Dato og tidspunkt: 21. april kl. 16-17.30

Tilmelding

Send en mail til arrangementer@politi.dk, hvor du skriver dit fulde navn samt og datoen og tidspunktet for arrangementet. Nogle dage inden arrangementet modtager du et link til jobinformationsmødet, som de afholder via Teams. Tilmeldingsfrist 20. april 2021 kl. 16.00. Husk at skrive dato og tidspunkt for arrangementet i din tilmelding.