Den 20. maj 2018 skal en 230 cm høj bronzestatue af Dirch Passer opsættes ved Revymuseet. Du kan være med til at bestemme, hvordan opsætningen skal fejres ved at deltage i Dirch Passer Venners festudvalg. 

Foreningen Dirch Passer Venner har siden 2014 arbejdet for at samle penge ind til opførelsen af en statue af Dirch Passer. I december sidste år kom foreningen i mål – de 700.000 kr. som det vil koste at producere statuen var blevet indsamlet.

Nu er foreningen – med stifter Henrik Hansen i spidsen – i gang med at planlægge opsætningen af statuen og søger i den forbindelse frivillige til at deltage i et festudvalg, som skal være med til at sørge for den helt rette Dirch Passer-ånd på dagen.

Det vil være op til festudvalget at vælge lokation og prøve at skaffe frivillige skuespillere og komikere. Men foreningen søger også frivillige, der bare vil være med til at gøre dagen helt speciel til ære for mindet om Dirch Passer.

Har du lyst til at deltage i festudvalget eller har du gode ideer, kan du kontakte Henrik Hansen på tlf. 28141799.

         

Kunstner Nanna Drewes Brøndum arbejder her på en miniature af Dirch Passer statuen. Du kan læse mere om Dirch Passer Venner her.