Du kender dem fra de glade 90’ere: Europas #1 partyband – Vengaboys er tilbage. Og nu tager Vengaboys os med tilbage til 1999.

Fra FN’s talerstol afslører Vengaboys, at det nye århundrede har svigtet os alle sammen: Vi må tilbage til 90’ernes uskyldsrene toner af glad musik.

For at sætte tyk streg under det dristige udsagn har Vengaboys netop udsendt ny single med et covernummer af Charli XCX og Troye Sivan’s “1999”. I samarbejde med WOMBO har man produceret en genial video 1999 (I just wanna go back). Videoen tager os med tilbage til et årti, hvor festerne ingen ende ville tage: 90’erne.

“1999 (I Wanna Go Back”) er ude nu på alle digitale platforme inklusive Spotify, iTunes, Amazon, Deezer and Tidal.

Vengaboys består af D-Nice, Captain Kim, Sailor Robin and Cowboy Donny.

– Vi er aldrig holdt op med at sprede glæde, men dette århundrede er ikke ligefrem samarbejdsvillig! Vi føler, at det er vores pligt at bringe bedre tider tilbage, siger Robin og bakkes op af Donny.

– For os stoppede 90’erne alligevel aldrig. Og vi kan ikke lade være med at lægge mærke til, at folk generelt er tynget ned og vi føler – helt sikkert – at det er sket siden det nye århundrede startede. Jeg siger det bare…

– Vi har været på tour siden 1999, en tour der blev standset brutalt af covid-19. Efter at være sat ud af spillet i mere end et år, har vi et kæmpe behov for at blive genforenet med vores venner og fans, siger Captain Kim.

D’Nice kan slet ikke vente med at komme på scenen igen og håber, at de gode tider snart vender tilbage.

– Med denne nye single håber vi at råde bod på det tabte, og vi er parate til at ”party like it’s 1999!”.

VENGABOYS RAMMER DANMARK! Den 15. og 16. oktober, hvor de sammen med en lang række andre kunstnere optræder til Oktoberfesten i Forum. Det er teamet bag ”Vi Elsker 90’erne”, der inviterer til kæmpe oktoberfest, hvor Vengaboys nok skal sørge for en overordentlig god stemning!

Pressefoto