Er du til kunst bør du slå et smut forbi Galleri ØrkenLund, der har spændende ting på programmet:

1-23. November 2017 

STEN-SKOV-FÆRØERNE

Af Anna Grethe Aaen og Poul Kidmose

Fernisering

LØRDAG den 4. November kl.14-17

ANNA GRETHE AAEN 

Anna Grethe Aaen har en lang kunstkarriere bag sig. Hun gik på Århus kunstakademi fra 1980 og har  siden malet og udstillet næsten overalt. På censurerede udstillinger (bl.a. Kunstnernes Påskeudstilling ,Kunstnernes Efterårsudstilling, Kunstnernes Sommerudstilling) på gallerier, kunsthuse, museer og mange andre steder også i Galleri ØckenLund.

Anna Grethe maler oliemalerier.
Naturen spiller en stor rolle i hendes liv og værker.

Billedopbygning er stram, mens hendes brug af farver udtrykker en stoflighed  og et lys der varierer alt efter årstiden og tidspunktet på dagen.
Kunstavisen har i en artikel haft overskriften ”Fornemmelse af lys” i forbindelse  med  omtale af Anna Grethes malerier.

I  udstillingen i Galleri ØckenLund  ustiller Anna Grethe Aaen især skovbilleder og  Færøbilleder.

POUL KIDMOSE

Poul Kidmose har arbejdet med sten de sidste 25 år. Han kombinerer  arbejdet med sten  med hans  håndsværksmæssige baggrund som murer og skaber værker  i et materiale, der for ham  rummer mange muligheder både i farve, form og  betydning.

Han starter med en ide til den historie der skal fortælles. Og ” Nogle gange oplever jeg at der opstår en slags dialog mellem mig
og stenen. ….”

Poul Kidmoses sten kan ses flere steder i landet bl.a. ses hans smukke lysskulptur i Åbyhøj Kirke. Her  må vi klare os med billedet af lysskulpturen. Men kom og se andre værker af Poul K. i Galleri ØckenLund.

Åbent i udstillingsperioden 1-23. November 2017:
Torsdage kl. 14-17
Fredage kl. 14-17
Lørdage kl. 10-13
Samt lørdag den 4. November kl. 14-17

Galleri ØckenLund. Kronprinsesse Sofies Vej 6
2000 Frederiksberg
www.ockenlund.dk

Foto: Galleri ØckenLund