Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil renovere dit badeværelse. Måske vil du gerne have mere plads at boltre dig på, eller måske vil du gerne gøre det mere stilrent med resten af dit hjem. Uanset grunden, så er der dog nogle ting, som du skal huske, inden du begynder på denne type af projekt, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med din renovering af dit badeværelse.

Vil du renovere dit badeværelse i forbindelse med en mere omfattende husrenovering, ved du også, at det kan være fysisk udmattende at knokle i hjemmet. Husk derfor altid at holde masser af pauser undervejs. Måske der kommer en god fodboldkamp, eller et cykelløb i fjernsynet, som du kan underholde dig med i pauserne? Mange finder det sjovt og underholdende at bette på sport, og ønsker du at krydre dagens fodboldkamp med en omgang spænding, kan du oddse på kampen. Her finder du spilfiduser der kan gøre dig knivskarp på odds, også hvis du ikke har prøvet at bette før.

Husk dit budget
Inden du begynder at rive vægge ned og finde flotte nye badekar til dit badeværelse, så er det en god ide, at du lægger et solidt og realistisk budget for projektet, inden du går i gang. I dette skal du skrive de forskellige elementer ned, som du har behov for, når du skal renovere, samt du skal skrive ned, hvor meget det vil koste, hvis du har behov for professionel VVS-hjælp på et tidspunkt i projektet. På denne måde sikrer du dig bedst, at du kommer godt i mål med din renovering.

Find de naturlige farver frem
Når du skal renovere dit badeværelse, så er det en god ide, at du benytter flotte naturlige farver i rummet. På denne måde sikrer du dig, at det bliver et behageligt rum at være i, hvor øjnene ikke bliver overbelastede af for voldsomme farver. Disse farver kan for eksempel være grå, mørkeblå eller en dyb grøn. Uanset hvilken farve, sko falder i din smag, så er det en god ide, at det er nedtonede farver, som kan komplementere det naturlige lys, som falder ind i rummet.

Vælg materialer, som kan tåle fugt
Når du skal vælge materialer til dit badeværelse, så er det vigtigt, at du tænker på, om disse kan holde til fugten, som kommer på et badeværelse. Tænker du ikke over dette, så kan du potentielt ende med forskellige smukke pynteelementer, som ikke længere kan holde sammen på grund af den høje fugtighed. Dette er også gældende for den maling, som du vil bruge til dine vægge og for de fliser,som du gerne vil bruge på gulvet. Når du har dette i tankerne, så kan du være sikker på, at dit badeværelse ender ud smukt efter din renovering, så du kan nyde det smukke og funktionelle design i dit hjem. Du kan altså nemt og simpelt selv renovere dit badeværelse.

Når du skal vælge materialer til dit badeværelse, så er det vigtigt, at du tænker på, om disse kan holde til fugten. Foto: ABW