Dette indhold er sponsoreret

Frederiksberg er et af de mest populære steder at bo i det indre København – og med god grund. Desværre betyder dette også, at det er ét af de absolut dyreste steder at bosætte sig, og især som studerende. Og derfor kan det være hårdt at holde budgettet, hvis det eneste, der tikker ind på kontoen er SU hver måned. Så derfor har vi i denne artikel samlet vores tre bedste råd til dig, der er studerende og bor på Frederiksberg, så du måske kan spare nogle penge hver måned og dermed få råd til lidt mere af det, som du har lyst til at bruge dine penge på.

Råd nummer 1: Kig på dine faste udgifter
Ønsker du at spare nogle af dine SU-kroner eller dine hårdt tjente penge fra studiejobbet, bør du først og fremmest starte med at tage et kig på dine faste udgifter, da det er her, de fleste bruger mange flere penge, end de egentlig behøver. Kig for eksempel på, hvad du betaler for dit mobilabonnement, og overvej, om du måske kan finde bedre mobilabonnement priser. Ved at kigge efter billigere mobilabonnement priser på MobilAbo.dk, kan du spare op til flere hundrede kroner hver måned. Du kan også se på, om du kan spare penge på dine forsikringer eller på dit fitness abonnement.

Råd nummer 2: Gå efter de fede studierabatter
Studierabat er blevet meget populært i blandt andet caféer, tøj- og skobutikker, biografer og mange andre steder. Butikker, cafeer og så videre ved nemlig godt, at de studerende ikke har det største budget, og derfor tilbyder mange af dem studierabat eller andre fordele for studerende som en ekstra god service. Derfor kan du med fordel kigge efter butikker, cafeer og andet på Frederiksberg, som har studierabat. Måske har din stamcafé rent faktisk studierabat, som du aldrig har udnyttet? Her kan der være rigtig mange penge at spare.

Råd nummer 3: Spar penge på transport
Som studerende bruger man – desværre – ofte rigtig mange penge på transport. Afhængigt af hvor i København, man studerer, kan der være rigtig langt til uddannelsesinstitutionen, og det kan være nødvendigt med en form for transportmiddel. Dog er det ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig at tage bussen eller S-toget hver morgen, når du skal i skole. Overvej, om du kan nøjes med en cykel frem for at tage offentlig transport for at spare nogle penge. København er en meget flad by, og det kan derfor sagtens lade sig gøre at cykle frem og tilbage.

Frederiksberg er et af de mest populære steder at bo i det indre København – og med god grund. Desværre betyder dette også, at det er ét af de absolut dyreste steder at bosætte sig, og især som studerende. Foto: ABW