Slagterfaget er et ædelt håndværk og det ved Slagter Friis på Falkoner Alle alt om. Her er nemlig tale om en slagterforretning, der har stolte traditioner med i bagagen fra en familie, der har været slagtere i 5 generationer. 

Det er ligefør man smider skoene, når man kommer ind – så hjemmeligt føles det og duften, ja, det er heller ikke til at gå fejl af! Ikke nok med den hyggelige atmosfære, så er betjening altid smurt med knivskarpt humør og et godt smil fra butikkens personale, som tydeligt elsker deres arbejde. Du går ikke derfra uden at have fundet de bedste råvarer og altid kød fra dyr, der har haft adgang til den fri natur, hvor livskvaliteten har været i orden. Du finder også et udvalg af kød og ingredienser fra små spændende landbrug, ligesom de selv i samarbejde med kolleger, opdrætter deres egne ænder og gæs. Når sæsonen byder sig, udvider de gerne med frisk dyrevildt og andet fjerkræ.

Grønttorvet står ligeledes til Slagter Friis’ tjeneste således at de grønne salater og det grønne tilbehør, er i top kvalitet og altid helt sprødt. Hver torsdag har du f.eks. finde en dagens ret med en fiskeret – med frisk fisk leveret direkte fra Fisketorvet. Jovist, en slagter kan skam godt elske fisk – det er jo gode kulhydrater og godt sammen med nærende grøntsagsretter. Er du ‘bare’ude efter lidt til frokostbordet, så ræk bare hænderne op: De har altid et stort udvalg af friske pålægsvarer og røgvarer, og alt er hjemmelavet helt fra bunden i deres eget pølsemageri. What’s not to like? 

Så uanset hvad dine smagsløg har lyst til, så bør du kigge forbi butikken på Falkoner Alle, trække et nummer, få et smil og få inspirationerne. Ja tak, stik mig lige en frikadelle – det bliver bare ikke meget bedre. Dit Frederiksberg har været på besøg, så tag en lille runde med i butikken her. Du kan også læse mere om den friske slagter lige her, som absolut også står klar til at hjælpe dig ud af kattepinen med de mange julefrokostere.  Du kan også følge med på deres Facebookside, så er du altid opdateret på hele fronten af madpyramiden.