Skoleklasser, sportsklubber og foreninger kan nu tjene penge til fælleskassen ved at sælge skrabelodder til Diabetesforeningens Forårslotteri, samtidig med at man støtter diabetessagen.

Nu er Diabetesforeningens Forårslotteri i fuld gang. Skrabelodssalget er en nem måde at tjene penge til egne formål, samtidig med at man støtter en god sag – og salgsperioden løber helt frem til den 25. juni 2021. Sælgerne tjener 14 kr. pr. solgt lod, salget foregår f.eks. via

PR-Foto: Diabetesforeningens Forårslotteri

MobilePay, og der er altid gratis returret på usolgte lodder. 

Kom nemt og hurtigt i gang: Tilmeldingen er åben på www.diabetes.dk/lotteri og tlf. 63 12 90 17. På www.diabetes.dk/lotteri-info finder du også deres retningslinjer for sikkert salg af skrabelodder.

Blandt dem, der solgte skrabelodder i Diabetesforeningens Jubilæumslotteri i efteråret 2020, var Ajax U9 Piger, der solgte 458 lodder og indsamlede 13740 kr. – heraf 6412 kr. til dem selv.

Dobbelt støtte: Skrabelodssalget er en økonomisk håndsrækning til klubber, foreninger, skoler og diabetessagen
I 2020 tjente børn og unge fra hele landet – blandt andet via deres skole eller klub – mere end 2,9 mio. kr. til egne formål ved at sælge Diabetesforeningens skrabelodder, samtidig med at de havde det sjovt sammen og støttede diabetessagen. Et positivt resultat i et udfordrende år hvor restriktioner og nedlukning har medført aflysninger og tab af vigtige indtægtskilder for bl.a. klubber, foreninger og skoler. Skrabelodssalget for Diabetesforeningen er derfor en god indtjeningsmulighed:

– Skrabelodssalget foregår især udendørs, og med vores retningslinjer for sikkert salg sikrer vi en god, tryg oplevelse for vores sælgere og købere af lodderne. Vi er meget stolte af skrabelodssalgets fordelagtige sælgervilkår og dobbelte formål, som er til glæde og gavn for både lokalsamfundet og diabetessagen, siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef: – Med den gradvise genåbning og vores ekstra lange salgsperiode ser vi frem til en endnu større deltagelse og opbakning til gadesalget, siger han.

Det glæder ham derfor at præsentere Forårslotteriet med mange gevinster på spil og femårige Cilja på forsiden af lodderne: – Med stor, fast salgsprovision og mange gevinster gør vi det attraktivt for både sælgere og købere at deltage i vores skrabelotteri og samtidig støtte børn med diabetes. Cilja, som er på forsiden af lodderne, fik type 1-diabetes blot 15 måneder gammel, og det er børn som hende, man hjælper ved at sælge og købe lodder. For overskuddet fra lotteriet er med til at støtte familier, som har et barn med diabetes, med rådgivning, netværk og kurser, ligesom vi også støtter forskning, oplysning og forebyggelse af diabetes.

Vind en bil eller en drømmerejse
I Forårslotteriet er der mere end 6.200 gevinster på højkant til en samlet værdi af mere end 940.000 kr. Heriblandt en Renault Clio V 1.0 Tce 100 Zen inkl. komfortpakke og levering til en værdi af 166.700 kr. samt et rejsegavekort fra Apollo til en værdi af 50.000 kr.

Tilmeld dig på www.diabetes.dk/lotteri eller ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk

Salgsperioden er startet og løber frem til den 25. juni 2021.

Støt børn med diabetes
Hver dag får ét barn i Danmark type 1-diabetes. Sygdommen rammer tilfældigt og kan hverken helbredes eller forebygges. Med type 1-diabetes mister kroppen evnen til at producere det livsnødvendige hormon insulin. Sygdommen vender op og ned på tilværelsen – ikke kun for det barn eller det unge menneske, der bliver ramt, men for hele familien.

Læs mere på https://diabetes.dk/diabetes-1/fakta-om-type-1