Lørdag den 15. juni vil 50 designerstole pryde Frederiksberg Centret, hvor forbipasserende kan sætte sig ned og stoppe tiden for en stund. Det sker i forbindelse med, at FDB Møbler åbner en concept store i Cph Living i Frederiksberg Centret – og stolene doneres efterfølgende til Julemærkefonden.

Stop op, sæt dig ned og nyd nuet. Dette budskab vil lørdag den 15. juni ramme alle, der kommer forbi Frederiksberg Centret. Her vil 50 designerstole fra FDB Møbler blive opstillet foran butikken på plan 1 og forbipasserende blive opfordret til at sætte sig ned, stoppe tiden og nyde et stykke gratis chokolade. Det sker i forbindelse med, at FDB Møbler slår dørene op til en concept store i Frederiksberg Centret – med et særligt udpluk af tidløst design af store danske designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark og ikke mindst de nye danske designskud, som FDB Møbler samarbejder med. Det tidløse danske design kan opleves i Cph Living, hvor FDB Møbler har fået lov til at indtage en del af butikken.

”Vi har et ønske om at “ignorere” tiden med vores design, der skal kunne holde i flere generationer; og på alle måder være tidløst. Lørdag den 15. juni vil vi derfor opfordre folk til at ignorere tiden for en stund sammen med os og opleve nuet på én af vores stole – og få en lille forsmag på, hvad vores concept store i Frederiksberg Centret kommer til at byde på,” fortæller Ole Kiel, der er direktør for FDB Møbler.

Stolene doneres til Julemærkefonden.
Siden 1942 har FDB Møbler ”ignoreret” tiden med design, som årene er gået tidløst henover. Happeningen har til formål at hylde det ved at få forbipasserende til at stoppe op, være i nuet og derved gøre øjeblikke i hverdagen tidløse. Hertil vil der blive sørget for gratis chokolade fra Hotel Chocolat, som kan nydes i eget selskab eller med den, der har slået sig ned på nabostolen. Når dagen er slut vil de 50 stole fra FDB Møbler blive doneret til Julemærkefonden, der med støtte, rådgivning og ophold kæmper for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel.

“Det betyder rigtig meget for os, at Julemærkefonden gerne vil modtage stolene efter vores happening i Frederiksberg Centret. Vi håber, at de vil gøre stor gavn og være til glæde for mange børn fremover,” fortsætter Ole Kiel.

Happeningen finder sted lørdag den 15. juni fra kl. 10-16 på plan 1 i Frederiksberg Centret.