Hvad går du og slås med i din hverdag? Hvad er dine erfaringer og kompetencer? Hvad kunne du godt tænke dig at arbejde med for at kunne mærke dig selv mere, for at blive mere til stede i livet?

Vil du gerne have hjælp til at finde svar på disse spørgsmål? Psykoterapeut Annette Guhle tilbyder et forløb, hvor du og fem andre kvinder inviteres til at arbejde med tillærte og tilpassede adfærdsmønstre.

Du lærer at give slip og byde selvkærlighed ind i dit hjerte. At give tid til at mærke stilhed og sansninger, da disse er vores pejlemærke til at bevæge os i livet.

I vil tale om drømme, blive undersøgende i hvordan I kan lave manifisterede forandringer i jeres liv. Hvordan I får stoppet op i en stresset hverdag og passet på jer selv.

Kvindegruppen vil være et forum, hvor I i fællesskabet får skabt energi til forandring og kærlighed. Et skabende netværk som kan udvikles.

Kvindegruppens fokus er:
Afstresning – selvomsorg – træde i karakter – livsdrømme – langsomhed

Kvindegruppen vil fordybe sig i
Meditation – samtaler – åndedræt og krop – drømme og ritualer.

Du er en kvinde uanset alder, som har brug for at fordyde dig med dig selv og andre. Som har brug for afstresning og selvomsorg.

Forløbet finder sted på disse datoer i løbet af 2018. Alle dage fra kl. 10 til 16.30.

Lørdag den 24. marts
Lørdag den 21. april
Lørdag den 19. maj
Lørdag den 16. juni
Lørdag den 25. august
Lørdag den 22. september

Det er koster 750 pr. måned at deltage eller 4.000 kr. for hele forløbet. Der vil være let forplejning. Gruppen starter, når der er 6 deltagere. Kurset foregår på Frederiksberg i København. Nærmere information følger.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Anette Guhle her.

PS. Der kan forekomme mindre ændringer. Hvis gruppen har energi og lyst vil det være muligt at lave et retreat på Samsø. I så fald vil der komme ekstra betaling til forplejning/lokale.