Jobsøgende fra Frederiksberg og resten af hovedstaden mødes med virksomheder og organisationer fra Region Syddanmark.

Flere hundrede jobsøgende, virksomheder og organisationer mødes på Frederiksberg Slot, 27. januar til det såkaldte Jobfair 2019. Bag arrangementet står et samarbejde mellem private virksomheder, syddanske kommuner og Region Syddanmark, og formålet med Jobfair er at friste ledige i hovedstaden til at søge job i den ende af landet.

Beskæftigelsesindsatsen på Frederiksberg har været med til at forberede arrangementet, og kommunens borgmester Jørgen Glenthøj (C) siger: ”Vi skal vænne os til at se Danmark som ét samlet arbejdsmarked, og Jobfair 2019 rummer store muligheder, ikke mindst for vores mange nyuddannede. På Frederiksberg har vi selvfølgelig selv brug for morgendagens talenter til at udvikle hovedstadsregionen. Men det er heller ingen hemmelighed, at der er mange – især akademikere, der kandiderer til de ledige job. Et arrangement som Jobfair er derfor en gevinst for alle parter, som vi håber vil resultere i konkrete match og aftaler mellem kandidater og virksomheder.”

Formand for Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget, Lone Loklindt (B) siger: ”For nylig blev Frederiksberg kåret til landets næstbedste kommune, når det handler om at få ledige i job, og en af de mange forklaringer, er, at vi kigger ud over vores egne kommunegrænser og samarbejder på tværs til gavn for de ledige. Væksten medfører store potentialer i forhold til nye job, og digitaliseringen giver nye muligheder for pendlen. Arbejdskraften, virksomhederne og væksten krydser både kommunegrænser, regionsgrænser og landegrænser som aldrig før. Det er Jobfair 2019 et godt eksempel på.”

Bag Jobfair 2019 står work-live-stay southern denmark, WLS.
Danfoss, Sydbank, Rambøll, Naturstyrelsen og Landbrugsstyrelsen er blandt den række af virksomheder og organisationer, der deltager på Jobfair 2019. Derudover deltager også konsulenter fra WLS, der kan rådgive om bolig og fritidsmuligheder og jobmuligheder for ægtefæller.

Jobfair 2019 finder sted den 27. januar kl. 11-15 i Ridehuset på Frederiksberg Slot. Roskildevej 28 A.

Link til Frederiksberg Kommunes pressemeddelse lige her.