Er du rundet 60 år, så hop i det behagelige tøj og snør sportsskoene, når Bevæg dig for livet – Frederiksberg og DGI Storkøbenhavn byder velkommen til en aktiv dag med floorball, SMARTtræning, puls- og styrketræning, five-a-side-håndbold og meget mere. Du behøver ikke at deltage i aktiviteterne, men der er helt sikkert også noget, der får pulsen op og smilet frem hos dig.

Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen (C), glæder sig til at byde velkommen på dagen: ”Det er sundt at bevæge sig hele livet igennem, for det giver både fysisk og mentalt overskud. Det er samtidig rigtig sjovt og giver masser af fællesskab med andre. Til Spring for livet er aktiviteterne målrettet de over 60-årige og jeg håber, at rigtig mange vil komme og lade sig inspirere til mere motion”, siger Simon Aggesen.

Kultur- og Fritidsudvalgsformand, Nikolaj Bøgh (C) ser også frem til en god dag: ”Vi har så mange gode motions- og idrætstilbud for seniorer på Frederiksberg, og Spring for livet er en oplagt chance for at shoppe rundt i det hele, kigge på og prøve det, man har lyst til. Vi havde en fantastisk sjov dag sidste år, og jeg ser meget frem til at gentage succesen”, siger han.

Frederiksberg bugner af motionsfællesskaber af forskellig art. Der er aktiviteter for såvel de garvede idrætsudøvere som for nybegyndere og dem, der mest er med for hyggens skyld. Til Spring for Livet kan du møde mere end 30 organisationer og lokale foreninger og høre mere om tilbud og muligheder i nærheden af dig.

Knap 750 Frederiksbergborgere over 60 år forventes at deltage på dagen, der afvikles i Frederiksberghallerne torsdag d. 27. februar kl. 09.30-14.30. Du behøver ikke at tilmelde dig. Du skal bare møde op til en dag med aktiviteter, gratis morgenmad og frokost, spændende oplæg og musik ved Arne Lundemann og søn.

Spring for Livet er et samarbejde mellem Frederiksberg Kommune og DGI Storkøbenhavn. Det er anden gang, at Spring for Livet afholdes på Frederiksberg. Læs mere her.