Hele Frederiksbergs pladeforretning, Sound Station, fylder i disse uger 25 år. Det fejrer butikken torsdag den 8. december med livemusik, fadøl, vin og chips – og ikke mindst en klækkelig rabat på alt i butikken.  

Sound Station - FrederiksbergSound Station er et sandt musikalsk skattekammer at træde ind i. Væggene og gulvene i butikken er dækket med musik. I alle de genrer, man overhovedet  kan tænke sig til.

Butikken går da også for at være en af Skandinaviens bedst assorterede pladebutikker og er stedet, hvor du kan få fat i alt fra mainstream pop, DJ-Club, punk og folk til jazz og rare grooves.

Butikken handler både med nyt og med brugt, og er du mere end almindeligt musikinteresseret, så har butikken også svært tilgængelige LP’er, CD’er, sjældne nyudgivelser, memorabiliaer, plakater og meget mere.

Kærligheden og dedikationen til musikken er stor blandt butikkens personale – og det er uden tvivl en af grundene til, at butikken nu kan fejre 25 års fødselsdag.

Hvis du vil være med til at fejre fødselsdagen sammen med Sound Station, rydder de butikken torsdag den 8. december kl. 16. Der vil være livemusik med Tremolo Beer Gut og Childrenn – og ikke mindst 10 % rabat på alt, hvad de har i butikken!

sound-station-frederiksberg