Gynger, rutsjebaner, huler, klatrestativer, karruseller, trampoliner… Danske børn kan boltre sig på et væld af skønne legepladser, designet efter alle kunstens regler. Der stilles høje krav til nye legepladser, både krav til æstetikken, men i høj grad også til sikkerheden. Eco Belægning er et firma på Frederiksberg, som har specialiseret sig i byggeri af legepladser med gummibelægning, som markant minimerer skaderne ved eventuelle faldulykker.

Indehaver Cornel Christian Peres har mange års erfaring i branchen og stiftede i 2020 sin egen virksomhed. Eco Belægning har sit navn efter den gummibelægning, som i dag er obligatorisk for nybyggede legepladser, og som har som sit primære formål at danne et godt faldunderlag.

Bæredygtigt og nemt at vedligeholde
Belægningen til legepladserne leveres i mange forskellige tykkelser og farver, så den kan indgå som en naturlig del af moderne legepladser. Gummibelægningen er ydermere stort set vedligeholdelsesfri og kan rengøres uden problemer med vand og kost.

Eco Belægning bruger udelukkende naturgummi, fremstillet på forsvarlige og bæredygtige vilkår.

Eco Belægning bygger mange former for legepladser til både børnehaver, skoler, ejendomme og private haver. Uanset om jeres legeplads skal være stor eller lille, enkel eller avanceret kan Eco Belægning hjælpe jer.

Eco Belægning
Finsensvej 97 – 3. th
2000 Frederiksberg
22559888