Eco Belægning
Finsensvej 97 – 3. th
2000 Frederiksberg
22559888

Skønne og sikre legepladser
Gynger, rutsjebaner, huler, klatrestativer, karruseller, trampoliner… Danske børn kan boltre sig på et væld af skønne legepladser, designet efter alle kunstens regler. Der stilles høje krav til nye legepladser, både krav til æstetikken, men i høj grad også til sikkerheden. Eco Belægning er et firma på Frederiksberg, som har specialiseret sig i byggeri af legepladser med gummibelægning, som markant minimerer skaderne ved eventuelle faldulykker.

Indehaver Cornel Christian Peres har mange års erfaring i branchen og stiftede i 2020 sin egen virksomhed. Eco Belægning har sit navn efter den gummibelægning, som i dag er obligatorisk for nybyggede legepladser, og som har som sit primære formål at danne et godt faldunderlag.

Bæredygtigt og nemt at vedligeholde
Belægningen til legepladserne leveres i mange forskellige tykkelser og farver, så den kan indgå som en naturlig del af moderne legepladser. Gummibelægningen er ydermere stort set vedligeholdelsesfri og kan rengøres uden problemer med vand og kost.

Eco Belægning bruger udelukkende naturgummi, fremstillet på forsvarlige og bæredygtige vilkår.

Eco Belægning bygger mange former for legepladser til både børnehaver, skoler, ejendomme og private haver. Uanset om jeres legeplads skal være stor eller lille, enkel eller avanceret kan Eco Belægning hjælpe jer.

Stone Carpet – smukt og solidt
Udover gummibelagte legepladser har Eco Belægning specialiseret sig i lægning af Stone Carpet, også kaldet stentæpper, der er en stadig mere populær løsning til både virksomheder og private. Belægningen består af stykker af kvarts, som bindes sammen med gennemsigtig epoxy, hvilket giver et meget solidt gulv.

Denne form for gulv har et væld af anvendelsesmuligheder, både udendørs og indendørs. Det egner sig bl.a. til terrasser, vådrum og butikslokaler. Stentæppet er dels en flot skinnende løsning rent æstetisk, dels meget nemt at rengøre og vedligeholde.

I store rum, f.eks. udstillingslokaler, bidrager stentæppet til en god akustik. Den nye gulvteknologi giver endvidere mulighed for et gulv i forskellige farver, og hvis man ønsker eksempelvis sit logo skrevet ind i gulvet, er det også muligt.

Skriv til Eco Belægning eller ring på tlf. 22559888 for et uforpligtende tilbud.

Foto: JTL

sølvpartner