Simon Aggesen er på kommunalbestyrelsesmødet mandag aften enstemmigt valgt som ny borgmester på Frederiksberg.

Mandag aften valgte kommunalbestyrelsen på Frederiksberg den 31-årige Simon Aggesen (C) som ny borgmester. Den nye borgmester glæder sig til at stå i spidsen for Frederiksberg: ”Jeg er meget glad for valget og den tillid, som kommunalbestyrelsen har vist mig. Jørgen Glenthøj har været en fantastisk borgmester for Frederiksberg, så det er en veldrevet og velfungerende kommune, jeg skal stå i spidsen for”, siger Simon Aggesen.

Simon Aggesen har været medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg siden 2009 og har siden sidste kommunalvalg været rådmand og formand for Kultur- og Fritidsudvalget. Han understreger, at han ikke står for et kursskifte, men for et generationsskifte: ”Frederiksberg er kendetegnet ved, at vi passer på hinanden og det grønne. Det bliver der ikke ændret på. Vi har et godt og bredt samarbejde i kommunalbestyrelsen, og det vil jeg arbejde hårdt for at fortsætte”, slutter han.

Frederiksberg Kommune. Foto Anne Beth Witte

Fakta:
Simon Aggesen er 31 år gammel og har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 2009.
Han er rådmand og formand for Kultur- og Fritidsudvalget. Han er uddannet cand. jur. og har hidtil arbejdet som bl.a. advokat i MobilePay.
Simon Aggesen er gift med Josephine Aggesen. Sammen har de en søn på tre år og forventer i april at blive forældre til endnu en søn.