Efter en række succesfulde år med gratis udlån af el-ladcykler hos Silvan på Frederiksberg, udskifter de nu deres cykler. Fremover er det Freetrailer, der leverer ladcyklerne, der kan lånes i byggemarkedet, selv hvis man ikke har købt noget.

De nuværende cykler hos Silvan på Frederiksberg erstattes med to spritnye moderne modeller fra Freetrailer. Foto: PR.

Siden 2016 har Silvan – foruden lånetrailere – tilbudt gratis lån af el-ladcykler. Løsningen er blevet en stor succes, og derfor har byggemarkedet netop udskiftet cykelflåden med to spritnye moderne modeller fra Freetrailer. Uanset om man har købt noget eller ej, kan de nye cykler lånes uden beregning hos Silvan på Frederiksberg.

– I vores byggemarkeder får vi ofte besøg af kunder, der ikke har en bil til rådighed, og det kan selvsagt give ret store udfordringer med hjemtransport af varer. Fordi vi ønsker at gøre det så let for vores kunder som muligt at handle i vores butikker, tilbyder vi gratis udlån af el-ladcykel, så folk kan få deres varer hjem på en både bæredygtig og sikker måde. Med de nye cykler fra Freetrailer, kan vi nu tilbyde cykler af højeste kvalitet, hvilket styrker vores service endnu mere, og det er ekstremt positivt, siger Trine Bredow, der er Project Manager, Commercial Excellence hos Silvan.

Nem opladning
Freetrailers koncept med gratis el-ladcykler er gennemprøvet og har været på markedet i flere år. Missionen har fra starten været at speede op for deleøkonomien i Danmark ved at gøre det nemt og hurtigt at benytte servicen. Derfor er opladningen af cyklerne gjort let og sikker.

– Det indbyggede Smart Charging System gør, at kunderne kan have fuld tillid til et sikkert system, der er ultranemt at bruge. Opladeren og batteriet er integreret i cyklen, og ladepunkterne er placeret på parkeringspladsen tæt på indgangen til Silvan. På den måde kan batteriet lades på meget kort tid, så nemmere kan det næsten ikke være, fortæller Nicolai Frisch Erichsen, der er administrerende direktør i Freetrailer.

De elektriske ladcykler, der kan lånes gratis hos Silvan, måler 218 centimeter i længden og 93 centimeter i bredden. Ladet til opbevaring er 93 centimeter i længden og 71 centimeter i bredden. Cyklen kan samlet set lastes med 250 kilo, og på fuldt batteri har den en rækkevidde på 60-70 kilometer.

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Freetrailer, der er børsnoteret Spotlight Stock Market, har over 60 samarbejdspartnere og råder over 3.000 trailere fordelt på cirka 500 afhentningssteder i hele Norden. Læs mere og book en trailer på www.freetrailer.dk