Drømmer du også om at tilbringe julen og nytåret under varmere, mere eksotiske himmelstrøg? Du er ikke alene! Nye tal fra Hotels.com viser dog, at Frederiksberg i år er kommet med i Top 50 over de feriedestinationer, som danskerne har søgt mest på i julen og nytåret.

Thailand er en klar julefavorit – med hele seks destinationer i Top 50 på oversigten, som Hotels.com har lavet over de 50 feriedestinationer, som danskerne har søgt mest på i julen og nytåret. Men vi viser også stor interesse for at tilbringe julen under kanariske himmelstrøg og ikke mindst i Malaga og på Mallorca.

Mange storbyer kan noget helt særligt i julen. Derfor er det ikke overraskende storbydestinationer, vi søger allermest på, når vi planlægger vores ferie på denne årstid. København indtager en 3. plads, mens en evig favorit blandt danskerne, nemlig urbane og kulturelle Berlin indtager 1. pladsen, efterfulgt af London – julebyen over dem alle.

Og i år har Frederiksberg også sneget sig med i Top 50!

En plads som nr. 44 på listen tyder på, at flere og flere danskere har opdaget, at Frederiksberg også har masser af julestemning, fine kulturelle tilbud og hyggelige shoppinggader at byde på i tiden omkring jul og nytår.