I øjeblikket er Michael Moritzen gæst på Teatret ved Sorte Hest med sin 40-års-jubilæumsforestilling JEG, MALVOLIO. Fredag den 18. marts kl. 20.00 har skuespilleren besluttet at dedikere sig til en særforestilling, hvor billetindtægterne går ubeskåret til krigsofrene i Ukraine.

”Vi er mange, der i disse dage føler os dybt fortvivlede og afmægtige over strømmen af grufulde nyheder fra krigshandlingerne i Ukraine. Men giver vi efter for sådan en følelse af magtesløshed, har vanviddet allerede vundet et første afgørende slag. Vi må – hvert på vores lille område – vise, at vi tror på medmenneskelighed og vores ret til som frie mennesker at tænke, sige og gøre præcis, hvad vi vil. En støtteforestilling er selvfølgelig kun en dråbe i havet, men et hav består som bekendt af dråber. Som det ser ud, er der hovedsageligt behov for økonomisk støtte til de hjælpeorganisationer, der støtter krigsofrene og flygtningene. Og det er p.t. det bedste, jeg kan gøre – at give mit arbejde i den sags tjeneste”, udtaler Michael Moritzen.

Billetter til særforestillingen af JEG, MALVOLIO på Teatret ved Sorte Hest fredag den 18. marts kan – ligesom almindelige billetter – købes på teaterbilletter.dk. I forbindelse med forestillingen vil der desuden være mulighed for at yde yderligere støtte. På billetdisken vil der nemlig stå en af de høje hatte fra forestillingen MENS VI VENTER PÅ GODOT, og den skulle meget gerne blive fyldt med bidrag – MENS VI VENTER!

Michael Moritzen vil derudover selv være til stede efter forestillingen for at diskutere teatrets muligheder for at påvirke verdensordenen.

”Jeg, Malvolio” – særforestilling til støtte for ofrene for krigshandlingerne i Ukraine
Fredag den 18. marts 2022 kl. 20 (Varighed: 1 time og 20 min.)
Teatret ved Sorte Hest, Vesterbrogade 150, Frederiksberg
Billetter købes via www.teaterbilletter.dk

Læs om forestillingen på https://www.sortehest.com/forestillinger/jeg-malvolio-2022/

Pressefoto