Det er dejligt at cykle. Du får frisk luft, og du behøver ikke tænke på, hvor du skal parkere bilen på de små, københavnske gader. Men hvis du ikke har et sted at opbevare din cykel, som du svinger dig op på og suser gennem Københavns gader, så kan det være en god idé at læse med her. Du får nemlig nogle gode råd til, hvordan du kan få plads til den – uanset om du bor i lejlighed eller hus.

Et skur kan være løsningen til dig, som bor i hus
Bor du i et hus, og har du plads til og mulighed for at etablere et skur på din grund, kan det være en god løsning for dig. Her kan du nemlig også opbevare haveredskaber, plæneklipperen og børnenes legetøj, så det bliver gemt lidt af vejen.

Du kan bygge det selv eller få hjælp til at bygge skuret af et lokalt håndværkerfirma, hvor du blot skal tage stilling til materialevalget. Det kan fx være, skuret skal bygges i træ, og om det skal være et tagpaptag. Tagpap kan du læse mere om her.

Brug cyklen som en del af din indretning
Det kan godt være, at du undrer dig lidt. Men det behøver ikke at stoppe dig, hvis der ikke er et cykelstativ til rådighed i gården eller et kælderrum, du kan stille cyklen i. Du kan nemlig integrere den i din indretning. Du kan fx købe nogle kroge, som du kan hænge den op på i din lejlighed – det kan være over sofaen eller i gangen. Det er både praktisk og pladsbesparende at hænge din cykel op. Du kan nemlig nemt få hurtigt fat på den, når du skal ud af døren. Derudover er det helt klart også en flot og innovativ dekoration til din lejlighed.

Find plads til din cykel – uanset om du bor i lejlighed eller hus. PR-foto.