Mange er lige startet på et nyt studie, og måske endda flyttet til en helt ny by, som du ikke kender så godt. Det nye studie, giver mange muligheder for at møde nye mennesker, som man kan lave en masse sjove ting sammen med. Frederiksberg giver en masse spændende muligheder for at lave og arrangere nogle fede arrangementer og fester. Til arrangementer og fester vælger mange den nemme løsning ved at bestille kage, buffet og julemad ud af huset. Ved at bestille mad udefra kan du bruge mere tid på at få stablet den sjoveste fest på benene.

Snart står julen og nytåret for døren, og mange mødes for at skyde det nye år i gang. Så står du og skal have arrangeret en nytårsaften for dig og dine venner, så kan du læse med her, hvor du får tre gode ideer til, hvordan du holder den sjoveste nytårsaften.

En festlig nytårsmenu
Maden er en vigtig ting sådan en festlig aften, og man vil gerne gøre noget ekstra ud af det. Mange vælger at lave både en forret, hovedret og dessert, men som ung studerende vil man nok hellere bruge tiden sammen med vennerne end at bruge for lang tid i køkkenet. Derfor kunne det være en ide at bestille en nytårsmenu ud af huset, hvor den bliver leveret lige til døren. Dette gør det nemt for dig, at du ikke skal stå med det hele selv, men kan bestille lige den nytårsmenu du kunne tænke dig at servere for dine gæster.

Gør noget ud af pynten
En festlig aften skal indeholde en masse pynt, som er med til at skabe den sjoveste nytårsfest. Her kan man virkelig få lov til at være kreativ. Serpentiner rundt på alle møblerne, nytårsservietter på tallerknerne og nogle bordbomber, som man kan skyde af undervejs i løbet af aftenen. Dette er klart noget dine gæster vil synes er sjovt og sætter en god stemning for aftenen.

Sjove selskabslege
Er I en masse venner samlet denne aftenen, kan det være en sjov ide at arrangere et par selskabslege. Har du en stor lejlighed kan det være sjovt med en stoledans, eller hvis pladsen ikke er til det, kan man lave stop dans, som er noget alle kan være med på. På den måde får du rystet alle dine venner sammen, så de kan lære hinanden at kende og få et godt grin.

Ved at bestille mad udefra kan du bruge mere tid på at få stablet den sjoveste fest på benene. Foto: ABW