Kom med på en 16 dages uforglemmelig Healings Retreat i den storslåede spirituelle natur i Brasilien og fordyb dig i Reiki healingens lære eller blot nyd healingen samt de helt fantastiske ture du kommer med på.

I tager af sted Onsdag d 16 Oktober til Torsdag d 31 Oktober 2024. 

Foto Healing By Chanell

Du vil kunne ta dit næste skridt med Reiki healing så, hvor du end er på din spirituelle vej vil du kunne uddanne dig videre herfra. 

I vil blive delt op i hold så der bliver et Reiki 2 samt et Reiki Master hold.

Din spirituelle rejse fortsætter her og med et boost af healing fra de andre kursister er du sikker på at få masser af healing samt øve dine kundskaber. Ønsker du at være med på turen uden kurset men med healingen samt turene er det også en mulighed. (evt. tage familien med)

Få en helt unik mulighed for indre refleksion og forbindelse til naturen. Lad dig fortrylle af dette hellige sted og oplev en rejse til sjælens dybder i hjertet af Brasilien. Sammen tager I på flere helt fantastiske guidede ture bl.a. ved vandfald, klipper, bjerge m. storslåede udsigt. Du vil skabe minder der varer livet ud.

En mystisk og hellig destination i det hjertelige Brasilien, hvor spiritualitet møder natur.
Det er i sandhed en tur du aldrig vil glemme og, hvor et flow af uforglemmelige ture og healing samt kurser danner rammen for denne tur og som vil sætte sit præg på din videre færd her i livet.

I starter eventyret i Salvador, hvor vi er et par dage på et dejligt hotel helt ned til de smukke brede strande (all inkl..). og derfra videre til Chapada Diamantina Nationalpark, der har Brasiliens bedste vandreområder og, hvor den farverige og charmerende mineby fra 1800-tallet ligger, Lencois. Med sine pastelfarvede huse fra 1800-tallet og de brostenslagte pladser og gader, hvor duften af lækre retter fra byens restauranter blander sig med latinamerikanske rytmer, er byen en sand oase af charme. Du vil elske det.

Lencois ligger 400 km fra Salvador og gemmer på en verden af smuk natur og en spændende fortælling om Brasiliens diamantindustri før og nu. Et eventyrligt landskab med fladtoppede bjerge, brusende vandfald, dybe grotter og frodige oaser.

I Lencois skal vi bo et skønt sted, hvor ikke eet af de charmerende huse er ens og hvor I der skal bo 2 og 2. Her er der tid til afslapning i hængekøje, tur i poolen eller gåtur ned til byen. Vila Serano, hvor I skal bo er inkl. morgenmad. Forplejning (ud over morgenmad) i Lencois er efter eget valg og med egenbetaling. I vælger selv om I vil spise frokost/ aftensmad der eller på én af restauranterne i den skønne by eller på de charmerende gadecafeer, som virkelig er helt fantastisk og en oplevelse værd.

Efter en go uges tid i Lencois kommer du til at opleve det bedste ved hele turen. Vi skal bo på et helt specielt sted et par dage, (all inkl..), hvor der er den vildeste udsigt, en sand panoramaudsigt.

Der skal vi holde en fest for jer kære kursister og deltagere, med lokalt lækkert barbecue mad og med sang og dans for at fejre jeres diplomer, jeres veloverståede kursus i Reiki Healing og for at fejre jeres videre rejse i den udvikling I er på nu.

Så en super skøn afslutning i Chapada Diamantina med vores lokale venner og som de siger ”Du kommer som gæst men tager afsted som én af vore venner”.

Vi slutter af i Salvador, (all. Inkl.) hvor det hele startede med de brede strande og afslapning efter en skøn tur.

Læs mere om nogle af turene herunder:

Én af turene går bl.a. til Poco Azul:

Dyk ind i eventyret ved Den Blå Brønd: Oplev Poco Azul i Chapada Diamantina!
Træd ind i en verden af fortryllende skønhed og uforglemmelige øjeblikke ved Den Blå Brønd – et mirakel af naturen dybt inde i Chapada Diamantina. Poco Azul er ikke blot en destination, det er et overvældende eventyr, der venter på at blive udforsket af eventyrlystne sjæle som dig.

Midt i hulens klipper, opstår et fantastisk syn – det intense blå vand i Poco Azul er ikke til at overse. Det er som om, verden holder vejret, mens du dykker ned i dette akvamarin-hav. Men det bliver endnu mere magisk, når solens stråler danser gennem hulens indgang og skaber en stråle af lys, der skærer ned gennem det klare vand og når bunden af brønden. Et guddommeligt farvespil af lys, som kun kan opleves mellem februar og oktober mellem 12:30 og 14:00. Det er en skønhed, der vil røre dit hjerte og forblive hos dig for evigt.

Foruden dette fantastiske syn inviteres du til at flyde frit i vandet, en oplevelse uden sidestykke (du vil blive forsynet med redningsvest). Grotten, hvor brønden ligger, er 20 meter dyb og det krystalklare vand giver dig mulighed for fantastiske undervandsoplevelser. Brug 20-30 minutter i vandet, hvor hvert min føles som ren lykke.

Og en anden tur til Mosquito Vandfaldet:

Dyk ind i naturskønheden ved Mosquito vandfaldet: En perle i Chapada Diamantina!
Midt i den storslåede klippevæg og de fortryllende omgivelser af Chapada Diamantina ligger en skjult juvel – Mosquito Vandfaldet. Navnet på dette storslåede vandfald bærer historien om fortiden, hvor små diamanter, som kaldes ”myg” af prospektører, engang blev fundet i jorden. I dag står Cachoeira do Mosquito som et symbol på naturens ubestridelige skønhed og storslået hed, blot 40 km fra Lencois.

Vandrestien til Mosquito Vandfaldet fører dig ned ad en lang trappe, men med små pauser undervejs bliver det en let og behagelig vandretur. Når du når kanten af vandfaldet, der står 70 meter højt, vil du blive mødt af et syn, der overgår enhver forventning. Tag skoene af, træd ud i det blide vand, og lad dig fordybe i skønheden og magien ved Mosquito Vandfaldet. Du kan bade under vandfaldet, nyde vandfaldets velsignelser, omgivet af naturens storslåede omgivelser.

Så velkommen på denne spirituelle rejse for krop og sjæl

* ALLE KAN DELTAGE *

Dog max 10 pladser

* PRIS
Pris kr. 29.000 ,- KR.( inkl.. Reiki 2 eller Master udd.)
Du sparer op til kr. 7.000 ,- kr. På Retreatets normalpris ( 36.000 ,-)
(Minus fly – tur/retur ca. 7-9.000,- fra Cph til Salvador Bahia (SSA) samt egenbetaling frokost/ aftensmad i Lencois)
Book evt. fly her gennem momondo:

https://www.momondo.dk/flight-search/CPH-SSA/2024-10-16/2024-10-31?sort=bestflight_a&fs=stops=1

*EARLY BIRD- BESTIL FØR 16 Juli til KUN 27.000 ,- KR.
Depositum: 25% af beløbet 6.750 ,- indbetales ved tilmelding inden d 16 Juli og depositum efter d 16 Juli 7.250,- ( og pladsen er din og restbeløb 2 uge før)

Book her og pladsen er din:

https://healingbychanell.dk/vare/healing-retreat-i-brasilien/

Kontakt os på mail@healingbychanell.dk el på 40 56 30 09 for spørgsmål samt tilmelding.

www.healingbychanell.dk

Har du brug for udelukkende at fordybe dig og få en afstressende og livs transformerende rejse samt opnå en healing af krop og sjæl uden Reiki kurset er det også en mulighed…eller hvis du ønsker din familie med, kontakt os da og vi finder prisen inkl.. logi / fuld forplejning på første samt sidste del af turen ( i Lencois logi inkl. morgenmad kun) samt bus til/ fra lufthavn – til /fra Lencois samt ture , healing mm.

I bliver indlogeret 2 sammen (hvis du har ønske om at bo alene på 2 af de 3 steder vi skal bo kan det lade sig gøre mod merbetaling)

Det fulde program kommer senere.

Så endelig meld tilbage hvis du har interesse i at komme med på denne smukke, afstressende og livs transformerende rejse.

Healing By Chanell