Dit Frederiksberg var på besøg hos Purebaby og sikke en oplevelse, både redaktør og fotograf blev mødt af et super venligt og kompetent personale og hele butikken emmede af kvalitet med sans for detaljen.

Hos Purebaby finder man alt hvad hjertet begærer og alt hvad man kan ønske sig til sine børn – her findes lækkert økologisk tøj, ammepuder, sutter, dyner, legetøj i træ og selvfølgelig er alt fri for skadelig kemi.

Til mor finder man et bredt udvalg af naturlig kosmetik og lækre plejeprodukter i mærkerne Miild, Xellence og Vild Nordisk Natur – alt sammen i den bedste kvalitet.

Purebaby sælger også barnevogne og klapvogne fra Naturkind og i kollektionen findes der også diverse veganske modeller, faktisk så er Naturkind den eneste barnevogn på markedet med certificerede økologiske materialer.

Se billederne fra besøget her, imens Dit Frederiksberg opfordrer jer til at følge med på Purebaby’s facebookside her eller besøg butikken på Falkoner Allé 39. Kan du ikke vente med at købe nyt til dig selv eller ungerne, så hop direkte videre til hjemmesiden, hvor du kan se meget mere i online butikken, eller du kan også vælge at følge Purebaby på Instagram lige her.